Ktm rc 390 titreşim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
200-390 serisinden bahsetmiyorum, 690 ve 1200 serisinden bahsediyorum,bu seri lerki daha once 690 sahibiydim, selefi 4 silindirlilere gore yakit/performans oraninda karsilastirilamazlar bile, bana iki gunluk motorcu bilgisiyle gelmeyin, buradaki cogu kisi ilkokula giderken ben 4 silindir makinaya biniyordum.

Ayrica gidis demek tork, cekis demek degildir. Tork bir motosiklette en onemsiz seydir, beygir gucu onemlidir, hizli gitmek istiyorsaniz oncelikle beygir gucunuzu arttirmalisiniz. Motosiklet traktor degildir tork lazim olsun, hizlica devirlenir uygun devre gelince vites yukseltirsiniz, tembellik yapmazsiniz 3 cu viteste 30 km suratle devam edeyim diye. Zaten kural olarakta daha fazla hacimli bile olsaniz,sira 4 silindirin gucune 2-3 silindir motorlar ile erisemezsiniz.

Hacme gore verimlilik bir 390 serisinde, yzf 25 yada ninja 300 e gore dusuktur, onlar gibi yurumez tek silindirin dezevantaji nedeni ile, devir cekmez, traktor gibi guc birden paldir kuldur cekis ile gelir, ama birden kesilir, dusuk devirde kaldigi icin, sonrasi yoktur. Siz cekis gucunu, guc olarak algiliyorsunuz.

Ninja 300 ile drag yada top speed denemesinde , geride kalir mesela 390 bunun gibi..

Çok güzel konuşmuşsunuz alıp 10 bin kullanıp 600 lüğe geçiş yapacağım zaten doğru diyorsunuz fark etmez ne alacağım ha ninja 300 ha rc390 2. El hangisini uygun bulursam onu alıp 10-15 bin sonra satacağım..

...
Bilindik, denenmiş kaliteli bir 4 silindir motorun keyfini, hiç bir motosiklet çeşidinde yaşayamazsınız. Motorculuk enide sonunda 4 silindire geçiş ile olur, yıllar sonra inat edip sonunda geçer, sonra tüh yıllarımı motosiklet kullanıyor sanarak geçirmişim deyip pişmanlık yaşarsınız.

:sunny:

Ve cruiser sürücüleri intihar eder.

ssg

10 Km kadar kullanma şansı buldum indikten sonra çişimi tutamadım yani biraz sıkıntı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten kural olarakta daha fazla hacimli bile olsaniz,sira 4 silindirin gucune 2-3 silindir motorlar ile erisemezsiniz.

Ducati ve KTM'i hariç tutuyoruz o zaman? :)

Bu arada on küsur sene aldığım ikinci motosikletim 4 silindir 900cc idi, bir sonraki 1000cc 4 silindir. Şimdi V2 kullanıyorum ve daha memnunum.

Resmen motosiklet kullandığımı hissediyorum. Güç için devirde yapmama gerek kalmıyor. Sanki turbo gibi güç var alt devirlerde. V2 sesi de cabası...

Hem de daha rahat. Çünkü motor ince. Kenarlardan taşmıyor, 1300cc olmasına rağmen yazın sıcağında bile rahatsız etmiyor yaydığı ısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar