KTM 390 Duke kullanan arkadaşım kendisi de yorum yapmış konuya. İlk uzun yolunda titreşimden eşi ve kendisi maffolmuştu ama ne zaman rodaj bitti alet bakıma girdi tamamen değişti herşey. Şimdi min titreşim ile "arabacı" diye sataştığım arkadaşım motor ile uzun bi tura çıktı ve çok memnun.
Yok test sürüşü yaptım yok 1 tur attım geldim diyenleri dinlemeyin. Motoru kullanıcısına sorun. Kullanıcısı titreşim yok diyor gelmiş motora hiç binmemiş şahıs hangi sıfatla titreşim var diyebiliyor şaşkınlıkla izliyorum...
CRF 250 L kullanıyorum ve 120-130 km hıza kadar 0 titreşim süper rahatlık. Her makineyi bir tutmayın hata yaparsınız.
Eğer Pulsar gibi ise titreşimi hiç sorun değil demişsiniz.
Siz inanıyor musunuz KTM'nin Bajaj kadar titreyeceğine?
Çoğu arkadaş titrer demiş peki Honda cbr 250 ile titreşimini karşılaştırırsak ne sonuç alırız?
Emin ol daha fazla titriyor. 2 kez Pulsar'ı, 2'şer kez Duke 390, 200 ve RC390'ı test ettim. Benim için fiyattan bağımsız kesinlikle almayacağım motorlar listesindeler. Konforsuzlukları ve kötü ergonomileri de cabası. Çok iyi motorlar, çok da iyi gidiyorlar ona lafım yok. Denemeden sakın almayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
CBR250R daha az titriyor ama o da benim sınırımın üzerinde...
KTM 390 Duke kullanan arkadaşım kendisi de yorum yapmış konuya. İlk uzun yolunda titreşimden eşi ve kendisi maffolmuştu ama ne zaman rodaj bitti alet bakıma girdi tamamen değişti herşey. Şimdi min titreşim ile "arabacı" diye sataştığım arkadaşım motor ile uzun bi tura çıktı ve çok memnun.
Yok test sürüşü yaptım yok 1 tur attım geldim diyenleri dinlemeyin. Motoru kullanıcısına sorun. Kullanıcısı titreşim yok diyor gelmiş motora hiç binmemiş şahıs hangi sıfatla titreşim var diyebiliyor şaşkınlıkla izliyorum...
CRF 250 L kullanıyorum ve 120-130 km hıza kadar 0 titreşim süper rahatlık. Her makineyi bir tutmayın hata yaparsınız.
Sizinki biraz elin yumruğunu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz sanar misali olmuş. 0 titreşim ne demek hangi cihaz ile ölçtünüz? sizin 0 diye tabir ettiğiniz titreşimi ben çok iyi biliyorum. Sizde yağ gibi kayan bir XJ6 sahibi olsaydınızı mesela, CRF için aynı yorumu yaparmıydınız çok merak ediyorum.
Rodajda nasıl bir şeyse artık o motorun titreşimini nasıl alıyor merak ettim, yada size göre rodaj kavramı nedir? Rodajda hiç gitmeyen, çok yakıt yakan, zangır zangır titreyen makina, rodaj sonrası hiç tiremiyor, az yakıyor , çok kaçıyor :queen: yeni motorcusunuz belli, motosikleten bir habersiniz çünkü, Bu rodaj olayına tavşanlar bile güler.
Sen rodajı yapılmamış motoru test ediyorsun bu bir kıstas olamaz. Bizzat kullanıcısı yazıyor titreşim rodajdan sonra kesiliyor die yorumları okumadan hala daha fazla titriyor yazıyorsun. Boş boş yorumlar yapmayın bilmediğiniz motorlar hakkında.
Sen rodajı yapılmamış motoru test ediyorsun bu bir kıstas olamaz. Bizzat kullanıcısı yazıyor titreşim rodajdan sonra kesiliyor die yorumları okumadan hala daha fazla titriyor yazıyorsun. Boş boş yorumlar yapmayın bilmediğiniz motorlar hakkında.
1290 kullandiniz mi? Kullanmadiysaniz genellemeyin bence. V2 motorla tek silindir ayni sey degil.12 bin kmdir duke 200 kullaniyorum, 390 modelini de test ettim 1 saate yakin.
Ktm titriyor kim ne derse desin 690 da titrer 1290 da , ama yok bobrek tasim dustu yok kolum koptu yok cisimi tutamadim denicek kadar titresim yok makinada. Ktm surdugunuz zaman akliniza gelecek son sey titresimdir o kadar da keyifli makinalar.
Pulsar'dan sonra çok daha konforlu gelecek emin ol. Yeter ki boyun 1.80 üzeri olmasın. Titriyor diyenlere de kulak asma. 200-250 cc'lerin içinden geçersin.
pulsarım var benimde daha sonra almayı düşündüğümden dolayı orange day ktm test sürüşü yaptım.ybr cbf sürmedim ama pulsar için titreşim var diyenin zekasından gerçekten şüphe ederim.sadece titreşim olayını sormuşsun sanırım.sendede aynı motor var sen pulsarın titreşiminden rahatsız oluyormusun yada 10 üstünden kaç verirsin titreşime ? çünkü benim sürdüğüm makinada 390rc de titreşim pulsarın 3 ile 4 katı arasında net.yamaha mt03 de 7 veya 8 katı 'pulsarın'
alırmısın kardeş dersen alırdım motor titriyor evet 150km yol durmadan yaparsan hissedersin kanımca.zaten ondan önce belin kopar merak etme.ama enteresan gidon ve ayaklarda titreşim pulsarla nereeedeysee aynıydı.yani tuttuğun yerlerde sıkıntı yok.selede fena değil 'titreşim konusunda'ama geriye kalan her yerde titreşim vardı.ama beni rahatsız etmedi sonuçta şehir içi sürücem in bin in bin olucağından pekte etkiliğicenini düşünmüyorum.rodajdan sonra dahada düşünüceğine inanıyorum açıkcası sürdüğüm motor nerdeyse rodajdaydı.
Tam 1.80
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Bana göre pulsarın titreşimi 10 üzerinden 5.uzun çanakkale turu yaptım 250 km ve sadece 2 sigara molası yaptım rahattım fazla koymadı eve vardığımda yorgun hissettim o kadar. Ne böbrek taşım düştü ne kolum koptu. İlk motorum pulsar olduğu için mecburen onunla karşılaştıracağım titreşimi yapacak birşeyim yok ki sağol usta yorumun için