Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motoru çok beğendim fakat fiyatını siz nasıl buluyorsunuz? (7.500euro)
https://www.youtube.com/watch?v=DaKWX3h3XM4
videodaki hız eğer doğruysa bence biraz hız konusunda eksik gibi rc serisi.Kalitede çok iyi Şekil olarak da çok güzel bir motor ama elbetteki şekil insanı beklentiye sokuyor.(Videodan yola çıkarak)Eğer uzun yolda bir r25'i yakalayamazsa bence iyi olmaz gibi.
44 beygir makine 176 mi yapiyor bide bunlar 140 kilo felan diyilmi sasirtici geldi bana . Barkin beye versek ove ove bitiremez cok iyi gidiyo felan der. Gel gelelim ninja iyi gidiyo ama kardesinden beygir olarak farki yok 33 34 beygir der neyse niye sinirlendiysembana sorarsaniz ninja 300 bakin o paralari gozdende cikardiysaniz absli modelini alabilirsiniz. Biraz cok yakabilir belki ama cift silindir son hiz sizin icin onemli değilmiş ama ninja 185 190lari rahat goruyor. iki kisi 175yaptim motor gidiyordu ben basmadim. Hesab edin iste hizlanma olarakda rc390 ilk 50 60 kmsi cok hizli geldi bana yani bilmiyorum pek kendi motorumub ibresine bakmiyorum ama sanirim kalkista ninjadan iyi kalkiyor ama oyle ahim sahim bi fark yok. Kalite felan pek karsilastirmiyorum guzellik derseniz. Gercekten ikiside guzel farkli farkli havalari var ama o paralar tek silindir.. yani ninja dururken niçin alinir benim bilgilerim yetmiyo açıklamasına. Arkadaslarda yorum yapsib ogreniriz birliktr
Test sürüşünyaptım. Kadıköy KTM de. Motor şekil olarak 10 numara. İvmelenme ve fren çok güzel.
Trafikten çıkamadığım için yüksek hızları göremedim. Malzeme işçilik süper değil ama kötü de değil.
Aynalar çok açıkta.Trafikte bir doblonun stopunu parçaladım test sürüşü 180tl ye maloldu.
Fakat malzemenin kaliteli olduğunu anladım. En sevmediğim yanı klasikleşmiş hesap makinesi tadındaki gösterge tablosu.
Altımda ufak kalmasa almayı düşünüyordum.Boy 182 kilo 75 Bacak boyum uzun.
390rc den inip kendi motoruma binince inanılmaz rahat geldi xj6 enduro gibi.
Benim 390rc serüvenim kısa sürdü ama almayı çok istediğim bir motordu o ayrı.
sele çok sertmiş sen nasıl buldun?