Ben bugün sordum sabah 10 gibi. Var elimizde dedi. Filiz hanım galiba ismi. Çok İlginç. Nasıl bir yer bu ulusan, anlamak zor.
Bu arada fiyat aldınız mı? 13800, kredi kartına 9 taksit demişlerdi bana.
Yorumları okuyorum da, hala alacağı motoru sadece şekline veya ismine bakıp seçiyoruz. Gidip üzerine oturmadan veya daha iyisi, test sürüşü yapmadan motor alınmaz. Bir zamanlar ben de KTM Duke 200 hayalleri kurmuştum, test sürüşü sonrası hepsi buhar oldu gitti.
Son olarak da, yukarıda Alperen kardeşimiz R25'ten bahsetmiş, 36 BG'lik R25'in yanında bu motorların lafı bile edilmez. İsterse dünyanın en çirkin motoru olsun. Kaldı bence R25 çok güzel bir motor.
Dediklerinize %100 katılıyorum ancak Ankarada RC 200 ün test sürüşü gibi bir opsiyon yok hatta ve hatta daha Ankaraya gelmedi bile, Hondayı denedim ve gerçekten beğendim çok zevkli bir motor, keşke imkanım olabilsede RC 200 üde deneyebilsem. Alperen kardeşimizin bahsettiği ve "bence" markete fırtına gibi girecek olan R25ide bekleyip görücez. Ankara Ulusan Motor RC 200 ü biraz daha bekletirse Yamaha R25 opsiyonunu ciddi ciddi düşüneceğim tabi fiyatının 15bin tl nin üstünde olmaması şartıyla.
Eğer zamanınız varsa kesinlikle r25 i bekleyin derim ben de