KTM ORANGE DAYS (test günleri )

Geçen yıl kardeşim Bursa'daki teste gitmişti.Şehir içinde,yoğun trafik içinde olduğundan pek memnun kalmamıştı.Acaba bu yılda şansımızı bir denesek mi?Duke 690'nın bir tadına bakmak lazım.Benim motosiklet ehliyeti 8 yıllık sorun çıkartırlar mı acaba?Kaç km tecrüben olduğunu nasıl kanıtlayacağım?:)

690 DUKE
Test sürüş şartları : minimum 20.000 KM veya 3 yıllık sürüş tecrübesi ve A sınıf ehliyet sahibi olmak.
Süre: 30 dakika

Sitede 690 DUKE Kullanma şartlarını bu şekilde yazmışlar. Ehliyet yılınız tutuyor, km için belge isteyecek halleri yok :) Bu tamamen sizin şahsınıza kalmış bir durum. Daha önce 390'ı bir kere denemiştim ve gücü korkutmuştu o gün için. 690'nın gücünü düşünmek bile istemiyorum.:)

Duke 200'e şart koymamışlar. Ben gitsem 100 km gibi tecrube demeye bin şahit isteyen rakamla sürebilecek miyim bunu :D

istanbul için rc390 yer kalmamış hemde facebookta paylaşımda 1 saat sonra girmiştim bende duke 250 sürücem bakalım. umarım rc 250 vardır da biraz sürdürürler =)

En çok merak ettiğim model olan Duke 690 için kaydoldum. Bir de imkan olursa ardarda 200 ve 250 yi de sürmek istiyorum. Bakalım ne kadar fark var.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
690 DUKE
Test sürüş şartları : minimum 20.000 KM veya 3 yıllık sürüş tecrübesi ve A sınıf ehliyet sahibi olmak.

Sitede 690 DUKE Kullanma şartlarını bu şekilde yazmışlar. Ehliyet yılınız tutuyor, km için belge isteyecek halleri yok :) Bu tamamen sizin şahsınıza kalmış bir durum. Daha önce 390'ı bir kere denemiştim ve gücü korkutmuştu o gün için. 690'nın gücünü düşünmek bile istemiyorum.:)

Duke 390 nı 2014 yılındaki KTM testlerinde denemiştim şehiriçi için tam kıvamında bir gücü ve gaz tepkisi vardı ne çok fazla ne çok az.Heyecanlandırmıştı ama o kadar korkutmadı,kontrolü,yol tutuşu insana güven veriyordu.Yada bana öyle geldi.:)

17 Nisan, Duke 690 için aldım ben de. Ankara'da 390'lar için tüm saatler rezerve galiba uygun zaman çıkmadı.

@akbird, teşekkürler forumda paylaştığınız için, yoksa dolardı komple ben farkına varana kadar.

500 kişi görüntülemiş 3 kişi beğenmiş. Değer bilenlerde olduğunuz için ben de size teşekür ederim :)

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Ktm 690 için randevu ok dir
Heyecanla beklenir :D

Siz alacak misiniz? Yoksa dediginiz gibi yalnizca gazlayacak misiniz? Belki sizin gibi sadece motorun tadina bakmak, gazlamak isteyenler vardir?
Bu ülkede hak ve sira kültürü ne zaman gelisecek acaba...

Hakan sistemden randevu almak tek başına yeterli değil zaten. Randevu sadece başvuru. Eğer randevu talebini kabul ederleerse onay maili gönderiyolarlar ve daha sonrasında tlf la görüşüyorlar. o sebebten sıkıntı olmaz. isterse 1 k1şi 50 tane randevu alsın boş :)

Duke 250 ve 390 istanbul icin sıra alamadım fazladan alan arkadaslar varsa selam olsun

İstanbul'da randevu kalmamış, ben Sakarya'ya aldım. Sanırım İstanbul için daha fazla test günü yapmaları lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

Duke 200'e şart koymamışlar. Ben gitsem 100 km gibi tecrube demeye bin şahit isteyen rakamla sürebilecek miyim bunu :D

Pek doğru bir hareket olmaz kanımca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 nisan rc390 bakalım 4 5 aydır aklımı kemiriyor kawasaki z300 yada rc390 en azından rc390 deneyimimiz olsun.heyecanlıyım:cherry:

Vallahi kötü bir niyetim yoktu solmyr. Şaka bir yana benim için çok önemli değil. Randevu devredilebiliyorsa hemen vermeye hazırım.

690 Duke'u çok merak ediyordum, 10 Nisan İzmir test sürüşü için randevu aldım, onay mailim de geldi. İyi olacak bu test; 690'ın şehiriçinde çok keyifli bir motor olduğunu düşünüyorum, bakalım benim düldül Mt-09 kadar eğlenceli bir motor mu :)

690 DUKE

benim eski motorum 690 duke. kendisi hiç te sakin olmayan bir motordur. baya içinizdeki hayvanı dışarı çıkarttırabilir dikkat edin :)

bakalım burada bir çok kişi 690 duke demiş. kullanan kişilerin yorumlarını çok merak ediyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar