KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Evet arkadaşlar hakem heyeti sonuçlanmış, karar lehime verilmiş. Bu izmir Motodaytona nın yaptığı benim kitabıma göre dolandırıcılıktan başka bir şey değildi. Hakem heyetine bile kanıt sunamamışlar. Kafalarına göre garanti dışı bırakıyorlar. Size önerim hakkınızı her zaman aramanızdır. Iyi akşamlar.
Geçmiş olsun. Yukarıda yazmıştım; (affınıza sığınarak) s.kindirik 250cc giriş seviyesi bir motora hangi tarihlerde hangi devir sınırlarını aşmış diye günlük kaydı yazan sistem kurmuş olma ihtimalleri sıfıra yakındı zaten...

Evet arkadaşlar hakem heyeti sonuçlanmış, karar lehime verilmiş. Bu izmir Motodaytona nın yaptığı benim kitabıma göre dolandırıcılıktan başka bir şey değildi. Hakem heyetine bile kanıt sunamamışlar. Kafalarına göre garanti dışı bırakıyorlar. Size önerim hakkınızı her zaman aramanızdır. Iyi akşamlar.

mutlu son, 🤙

tamir, değişim ? tamirdir herhalde

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Kutlarım sizleri haklı mücadelenizde

Motosikleti
CB750A
Geçmiş olsun
Motorun garantisi de devam edecek mi?
Motorcu göçmenden sonra motodaytona da kara listeye girsin.
Neresi kaldı güvenilir?

Böyle kararlar duymak güzel. Keşke bir de temiz ceza alsalar da bir daha böyle şeyler yapamasalar. Adamlar hakkını aramayandan para kazanmak için yapıyor bunu. Herkes de hakkını arayabileceğini bilmiyor bu konuda. Uğraşmamak için parasını verip yaptıran da var. Sen bu adamı temmuzdan beri mağdur etmişsin deyip güzel bi' tazminat yapıştırsalar, firmalar bir daha müşteri mağdur etmemek için 2 kere düşünür.
Dava kazanıldığı için tazminat davası da sonradan ayrıyeten açılabiliyor ve çok çok yüksek ihtimal de kazanır. Dava dilekçesinde motorun kullanılamadığı zamanki sigorta, vergi bedelleri, maddi manevi tazminat ve tüm dava giderleri istenebilir, ödemeye de mahkum kalırlar.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Çok sevindim. Kıssadan hisse; haklarınızı öğrenin, hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin...iyi-kötü, hala işleyen bir hukuk sistemimiz var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar