KTM ile hiç bir sorunum yok.Sadece 390 modelinin yüksek fiyatının karşılığında müşterisine sunduğu eksiler çok fazla olduğundan eleştiri getirmiştim fakat bana,kullandığım motora ve markaya saldırılar başladı bir kaç arkadaş üzerinden
Daha açık izah edip konuyu burada kapatacağım:
Duke serisi 125-200-250-390 modelleri ergonomi,dizayn,şasi yapısı ve 11 lt alan yakıt deposuna kadar temel özellikleri aynı olmasına rağmen 390 modeline uygulanan fiyat etiketinin 125-200-250 duke modellerini çok beğenen birisi olarak anlamsız derecede yüksek olduğunu düşünüyorum.
Bir aracın 2014 ile 2015 modeli arasında bir fark ve yenilik yok iken yaklaşık 4 bin lira fark olmasının mantığını birisi izah etsin ltf?
2014 modelleri eritmek amacıyla fiyatı düşük tutuyorlar derseniz o zaman 390 sunduğu özelliklere göre çok pahalı.Ha 2014 modeli vergi dezavantajına rağmen 18.000 lik fiyatı gayet uygun diyorsanız 2016 ya geliyoruz 2015 modeli yaklaşık 22 bin tl ediyor.Buradada akla gelen 2015 modelinde 2014 e göre extra yeniliklermi var?2016 modeller 25 bindenmi satılacak?
Tamam,atak,seri torku yüksek,kaliteli ve hafif bir makina ama tek silindir olması,dizaynının alt modelleriyle tıpatıp aynı olması sadece deposundaki rakamlardan aradaki model farkının anlaşılabilmesi,tüm markalarda motor hacmi yükseldikçe artan heybetin bunda olmaması,KTM nin renk konusunda bu modeldede aynı ve katı tutum sergilemesi,extra aksesuar ile donatılmaması(Daha sportif ve agresif bir görünüm için)digital dashboard ve depo hacmi bile kendisinden alt modeller ile tamamen aynı olması,sevmem ama 2015 model fiyatına çift silindir 700 cc bir MT 07 alınabilmesi vs.
Tüm eleştirilerim sundukları özelliklere rağmen maalesef bu modelin hakettiği ilgiyi bende dahil çoğu kişiden göremeyecek olmasıdır.
Yoksa bunun dışındaki söylediğim farklı birşey varsa ciddiye almayın ltf gırgırdan öteye geçmez.
Sağlıcakla kalınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Sen KTM sahibi olmadan önce tıpkı söylediğin gibi benim gibiydin yani,KTM sahibi olmamış herkes gibi.İtirafın için çok teşekkürler.
Nolmuş la bu konuda kavga ediyor millet neyse şunu göstermek için geldim ben gösterip gidiyorum :
http://www.ktmduke390forum.com/foru...830_591702237617731_9013289714027977964_n.jpg
|
||||||||||
Şu forumda benım duke390dan çektiğimi çeken olmamıştır eve az mı elımde getirdim yeri geldi çalışmadı yeri geldim motor 80le gıderken bile stop etti saatlerce derdıne tasasına dustum motorun ama o motor duzeldıkten sonra bı duzluge cıkıp o depoya ayaklarınızla hayata tutunur gıbı tutunup gaza bastıgınızdakı hıssı emın olun bu cclerde kımse yaşatmaz size ne r25 ne nınja300 başıma gelenler benım hatalarımdan akü bitmesi vs. ama bu motor kalitesini konusturuyor buna emin olun
Sorunlarini yazmissin , hatta konu da acmissin buraya gelip yorumunun sonuna da ne r25 ne ninja300 bu motor kaliteli diye belirtmissin, birisinin gelip duke 390 hakkinda olumsuz yorum yapmasi ihtimali icin onlem mi aliyorsun kendince ?
10bin km`e yakin hem Inazuma hem Cbr kullandim hic yolda kalmadim, ne h2r ne de Panigale bu motor baska yazsam komik olmaz mi Cbr sayfasina ?
Motor hakkinda endiseleri olan adam yazinca kendinizce ayar veriyorsunuz, sen motorcu degilsin ki diyorsunuz, sizin bi sorununuz oldugunda `oldu ama motor yine de kaliteli` .
Bu kadar cekinmeyin, mekanik olan her sey ariza verir, Ktm gelip `alin bu adamin altindan motoru` demez. Duke 390 satislari durup sirket iflas etmez.
Cbr250 blogu tamirattan sonra ayni ariza verince `hani Honda iyiydi, hani Japon iyiydi` yazan adamlar olur, bu yorumlari kaale alip Cbr almaktan vazgecen adam da olabilir, kendi pasa gonlu bilirburasi forum her gun gelip `bugun motor ariza vermedi` diye bildirim yapmaya gerek olmadigi gibi, sorun oldugunda da tabi ki yazariz.
Kazasiz belasiz surusler, umarim acemiliginizden de olsa baska sorunlar yasamazsiniz :cat:
bizim bu motorun 8500 bakımında tam olarak ne yapılmakta ?
az kaldı bu km'ye bütçe ne ayırmalı değişecek parçalar neler önceden temin edersem belki daha ucuza getirebilirim
1000 + 7500 km değil mi bakım
Yağı kendim değiştiriyorum zaten
Yağ ve hava ise sıkıntı yok hallederiz![]()
daha dun gıttım servıse 1000 7500 15000 bakımları var bence kendınız yapmayın garantıden cıkarırlar 15 bakımı agır olur tahmınımce
ilk bakım 1000 de sonra 7500 de bir bakım yapılıyor. 8500 Bakım fiyatı 360 TL ve hatta eurodan dolayı biraz daha fazla olabileceğini söyledi Spormoto servis. Bilginize...