Birisi bana açıklayabilir mi, bu sabırlı ve "sakin sakin" devam etmekte olan arkadaşlar neden aceleyle 600lük bişeylere geçme çabasında?
Acaba egoları mı tatmin olmuyor küçük hacimli motorlar ile? Zaten hız ve güç düşkünü olmayan, sakin sakin sürüş yapmakta olan bu kişilerin hangi ihtiyaçları mesela CBR250 gibi bir motor ile karşılanamıyor da CBF600 gibi bir motora hemen geçiş yapılıyor?
Küçük hacimli motorlar ile tecrübe kazanmanın ve motora hakim olmayı öğrenmenin daha kolay olduğu gün gibi ortada iken, bu "ben hemen 600 lük aldım, eğitim de alıyorum, tın tın takılıyorum, süper valla" mantığı neyin kafası !?! :farao:
Bak ne güzel yazmışsın, bence Duke ile başlaman en mantıklısı. Özellikle maddi sıkıntının olmaması çok önemli aksi taktirde durum içinden çıkılmaz bir vaziyet alıyor. Duke200 al, pişman olmayacaksın. Almadan ne demek istediğimizi anlayamazsın ne yazık ki, boşuna yazmıycam.
Acaba egoları mı tatmin olmuyor küçük hacimli motorlar ile? Zaten hız ve güç düşkünü olmayan, sakin sakin sürüş yapmakta olan bu kişilerin hangi ihtiyaçları mesela CBR250 gibi bir motor ile karşılanamıyor da CBF600 gibi bir motora hemen geçiş yapılıyor?
Küçük hacimli motorlar ile tecrübe kazanmanın ve motora hakim olmayı öğrenmenin daha kolay olduğu gün gibi ortada iken, bu "ben hemen 600 lük aldım, eğitim de alıyorum, tın tın takılıyorum, süper valla" mantığı neyin kafası !?! :farao:
Merhaba Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi bütçe konusunda sıkıntım yok onun için fiyat olarak kıyaslama yapmazsak sevinirim ve bu iki model dışında başka bir model şuan için düşünmüyorum.
KTM DUKE 200 tercih nedenim 200 cc, başlangıç motoru olarak 500 F e göre daha ideal ve görünüm olarak diğer 200-250 cc lik lere göre daha albenili durduğu için.
CB 500 F tercih nedenim ise tasarım görünüm ve 500 cc lik bir motora göre tork unun yüksek olmasına rağmen beygir gücü 50 nin atlında sınırlı kalması.
Hız tutkunu değilimdir, seçtiğim modellerden'de anlaşılacağı gibi naked motor bakıyorum, bu arada 24 yaşında 1,75 boy 80 kiloyum.
Görüşlerinizi bu doğrultuda belirtirseniz sevinirim.
Bak ne güzel yazmışsın, bence Duke ile başlaman en mantıklısı. Özellikle maddi sıkıntının olmaması çok önemli aksi taktirde durum içinden çıkılmaz bir vaziyet alıyor. Duke200 al, pişman olmayacaksın. Almadan ne demek istediğimizi anlayamazsın ne yazık ki, boşuna yazmıycam.