Mühendis kim ?
Ucanteneke
Egzoz takınca haber verde bir sesini duyayım .
Mühendis kim ?
Ucanteneke
mühendiz bizim sitedeki seko her derde devaa bilmediğiniz bişey varsa ona danışın o sizi en yakın servise yönlendirir:queen:
Uçanteneke istanbulmotor a sordun mu KTM satışı durdurma olayını acaba?
Var mı aslı astarı?
Takozları alabilirim buarada duruyorsa
istanbul moto bekliyomuş onların KTM leri gelmemiş daha yani satışa ve servise devam..
takozlar duruyo zaten cuma taktım istersen çıkarır veririm çünkü ben ebaydan turuncusunu siparış verdim bekliyom gelsinler yani bunları sana 35tl. ye verebilirim:cat:
bugünde ön zincir korumasını taktım.
orjinalin üstüne taktım çünkü tek başına çok boş ve gereksiz durdu:thumleft:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....6_10203480492826994_5999575309323215762_n.jpg
bu haftada üç parçalı manetlerim fren ve debryaj ve egzozum gelmesini bekliyom..
Maaşallah-doldurdun makineyi Reyizz-bugün Avc. sahilde senin manitayı gördüm(Wr125X) :mrgreen:Bira'lanıyodu....
uçanteneke,
KN hava filtresi nasıl?
Sese etkisi var mı?
Performansa etkisini hissettin mi?
Yakıta bir etkisi oldu mu?
Bir ara toplaşsak, özellikle şu aksesuarlar üzerine paylaşımlar yapsak ne güzel olur.
Ne, nerede, kaça satılıyor uyguna, hangisi gerekli hangisi değil?
Yoksa KTM turuncusu olan herşeyi almalımıyız![]()
örnek olarak ön fren hidrolik kapaa burda 32 evro diyolar
ben hepsini alixpress.com dan getirtim turuncu olanları.
örnek olarak ön fren hidrolik kapaa burda 32 evro diyolar ben alixpresten 18 dolara aldım.
Öncelikle selmalar,
Sorularımdan önce kısa tanıtım, yeni aldım üyeliği, 2 ay kadardır da duke 200 leyim. Daha önce servis vs KTM ile uğraşmadığım için pek servisi konusunda bilgim yok.
Geçen hafta küçük bir kaza atlattım, yerde biraz sürüklenme yaşandı tabii..Neyseki büyük bir problem olmadı. Lastık-gidon doğruluğunda hafif sağa bir kayıklık ve viteste 1-2 arası geçme güçlüğünden başka.. Bu istanbul moto nerdedir diye bir sorayim istedim.. Bu iş için götüriyim diyorum. Yardımlar için teşekkürler..
Arkadaşlar bu modelin dayanıklılığından memnun musunuz??
Çok yol yapan arkadaşlar var mı, özellikle köy,kasaba yolları ve arazi şartlarında.
Yoksa şehiriçi amaçlı bir motor mu??