gazı kapatıp açınca yapıyo.
Gazı açıp kapatınca tekere mi geliyor, ben mi yanlış anlıyorum? Duke200 değil mi ?
gazı kapatıp açınca yapıyo.
390 müthiş olabilir. 0 ına göre çok ucuza 2. El alabilirsiniz. Ama satmak zor vergi fln. 5-6 aydır saptamayanlar var internetteGeçen kardeşimin arkadaşı da Duke 200 aldı.Uzun bir süreden sonra tekrar sürme fırsatım oldu.Çok keyifli idi.Abs li model,frenler çok hoşuma gittiEşime de almayı düşünüyoruz.Ancak 390 kafamı karıştırıyor?
hayırlı olsun şimdiden
Amortisör yumuşaksa kıçı da geri atmayı unutmayıp denemenizi tavsiye ederim. Debriyajlı gibi tenteye fln çıkarmaz ama küçük çaplı tekere gelir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
390 müthiş olabilir. 0 ına göre çok ucuza 2. El alabilirsiniz. Ama satmak zor vergi fln. 5-6 aydır saptamayanlar var internette
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Gazı kapatınca ön amortisörü çöktürmeyi de unutmayın tabi
Evet 2, el fiyatları oldukça uygun.Sıkıntı yok o motorun değeri bilinmiyor ben bilirim 2,motor yaparım en kötü![]()
. bu arada videonun sonunda ki minibüs kullanan kansızı da fark edip, atalarını anmadan edemedim. neyin çıkarttığıysa artık..
Merhaba tayfun bey siz sıfır aldınız sanırım duke 200'ün orijinal üzerinde gelen aküsünün markası nedir? umurcana sordum ama uçmuş cevap gelmedi.
selam.
duke 200'de en çok gevşeyen parçalar hangileri.benimkinden kasisten geçerken plastik tıklama sesi geliyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
200 al hiç düşünme. yolda canavarlardan kaçmak fln gerekiyo 125 cc sıkıntılı. bende cbr 125 vardı ondan biliyorum. 200 başlangıç için ideal. Ama dikkat etmek lazım. gazı açınca teker de yapıyo yanlıyo da küçük dukecuk
Neden soruyorsun akü markasını ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Sonıc diye yeşil yazıyla yazılmış bir marka gördüğüm kadarıyla ,üsten gördüğüm kadarıyla koltuğu sökmekden ancak bu kadar gördüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Zincirin orda metal bir yere sürtüyor ses ordan geliyordur.onada çözüm yok .
Merakına göre koltuğu sökecektim o yüzden sormuştum �� cevap olmayınca inip sadece arka koltuğu söküp bakıp cevap yazdım.
arkadaşlar selamlar,