bugün bir bayanın u dönüşü yapılmaması gerektiği halde yaptığı ve beni gördüğü halde hemen önümdeki araca yol verip benim yoluma atlaması sonucu ani bir frenle kayayarak düştüm.
Vites pegim ve suspansiyon keçem patladı Allah'a şükür bende bişi yok.
Kadın indiğinde hala görmedim seni napabilirim sabaha kadar çocuğumu sallıyorum falan deyip bağırdı ve senin amacın ne, paramı koparmaya çalışıyosun gibi imalarda bulundu. Komplo falan bu gibisinden anlamsız laflar edip, orada bulunan bir cafeye gitti.
Bende polis çağırdım, özür dilese cidden sesimi çıkarmıcaktım, fakat bu tavrı cidden kanıma dokundu. İşin kötü yanı 4 senedir dayıyım çocuğuna acıyarak ailecek cafeye gelmişler rahatlarını bozmiyim dedim şikayetimi geri çektim.
ilk başlarda bendede öyleydi zaman içersinde alışırsınMerhaba arkadaslar,
Bende 500 km lik bir duke kullanıcısıyım. Motorda beni en cok rahatsız eden sey, sele minderinin sertligi. Yaklasik 30 km gittikten sonra motorun selesi adeta azap veriyor. Biraz daha uzun yolculuk yapmak imkansız gibi. Sizlerde nasıl ?
İki sebebi olabilir diye düşünüyorum;
rodaj döneminde olduğundan veya footrestlerin fazla gevşek olmasından. Rodaj bitip bakımı yapılınca tekrar değerlendireceğim.
1000 yerine 500 km de gelmemi tavsiye ettiler yağ değişimi için, gerek var mıdır?
ilk başlarda bendede öyleydi zaman içersinde alışırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
bence daha sağlıklı olur ben 1000 km gitmiştim gidersen hava filtresini değiştirirlerse hava filtresini al bana özelden mesaj at bana kargolarsan çok iyi olur numune lazımda bana .
Merhaba arkadaslar,
Bende 500 km lik bir duke kullanıcısıyım. Motorda beni en cok rahatsız eden sey, sele minderinin sertligi. Yaklasik 30 km gittikten sonra motorun selesi adeta azap veriyor. Biraz daha uzun yolculuk yapmak imkansız gibi. Sizlerde nasıl ?