Ktm 990 Supermoto T

Günden güne dahada bir gelişen ürün yapısıyla Avrupalı üreticiler arasındaki yerini artık iyice sağlamlaştırmaya başlayan Avusturyalı KTM'den 990 Supermoto serisine T alternatifi geldi...Henüz resmi olarak açıklanmamış olsada motosiklette 990 cc çift silindir 8 valfli üstte egzantrikli 114 hp gücündeki motorun kullanılacağı hemen hemen kesin gibi görünüyor...
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

Son düzenleme:
inanilmaz guzel gercekten de
renk uyumu,kumas yan cantalar filan estetik olarak mukemmel bence..
zaten motor blok olarak saglamligi da bilinen bi marka ktm..
yine iyi is cikarmislar tebrikler..
nasip olursa kullaniriz:D

Tekerlek çapına bakılınca Süpermoto havası vermesine rağmen bana tam bir süpermoto-enduro melezi havası verdi.Triumph tiger 1050'den sonra, neredeyse kendine has segment yaratan modellerden biri olacakmış gibi.Eline sağlık Aytskal.

990 tabanlı motor Adventure supermoto ve duke modellerinde başarıyla uygulanıyor.KTM arazi tabanlı çöl yada toparak zeminli yarışlarda kendisini oldukça iyi ifade etmeyi başarmış bir marka...DARKDİAMOND seninde belirttiğin gibi yeni T serisini ; supermoto serisinin dönüştürülmüş hali olan bu motosikleti hafta sonu kaçamaklarını seven arazi ile dalaşmaktan hoşlanan zorlu yol kullanıcıları için tasarladığını düşünmeden edemiyorum...KTM özellikle son bir yıldır yaptığı ataklarla ve başarılı hamleleri ile oldukça dikkat çekmeye başladı...

http://www.ktm.com/

Ktm nin önceki süpermoto modellerini çok tipsiz buluyordum şahsen ama buna bayıldım.
Tasarım çok güzel olmuş, diğer özellikleri içinse birşey söylemiyorum. Ktm zaten süpermoto konusunda çok iyi. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bmv den ucuz olacağı kesin bence on numara grili siyahlı da çok şık olmuş. .

Ruyalarımın markasından, rüyalarımın yeni başrolü..

Allah rüyalarımızı gerçek kılar inşallah!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar