KTM 1290 Adventure S - Fiyat Durumu Hakkinda

benim de antipatim vardı ben de zamanında çok gördüm tura çıkıp yarı yolda çekiciyle dönenleri ama şu sıra etrafımda tanıdığım insanlar takip ettiğim insanlar çok memnun o yüzden benim de kafamı kurcalıyor şuan 790 890 adv bakıyorum
ktm'nin türkiye'deki problemi motosikletin sorunlu olması falan değil, tecrübeli/becerikli usta bulmak zor.

2 yıl 390 duke sürdüm, kilis'ten ta bolu'ya gelmeye niyetlendim; nevşehir dolaylarında kaza yaptım öyle yarım kaldı o macera.

6 yıl kadar 690 duke sürdüm, bunda son zamanlarda stop etme sorunu oluştu. uzunca bi süre çözemediler, sonra bi usta bulduk, meğerse subap ayarı istiyormuş. 40k km olmuştu, 2-3 günde onu da hallettiler. molasız 300-400km sürüşlerim oldu bunla, bana mısın demedi.

2 yıl olacak 890 duke r var, üst kapağın ordan belli belirsiz bi yağ sızması gözüme ilişti, servise verdim, garantiden bi şeyler yaptılar, daha pek binemedim. servisten çıkınca bi zorladım, bir yağ-mağ görmedim şimdilik.

ben bu motorların hiçbiriyle yolda kalmadım, kaza harici çekicilik işim olmadı, "bu ne şimdi" dedirten bi arıza görmedim.

aksilikler olabilir, olmaz değil. ama memlekette motoru sürmeyi bilen çok az.

Yuhh 5000 Euro indirim ne demek? 15-17.000 Euro'ya sıfır KTM 1290 Adventure S almak ne demek? Havasına suyuna taşına toprağına. Bin can feda bir tek dostuma. Her köşesi cennetim ezilir yanar içim. Bir başkadır benim memleketim de len ne kadar gudubet ülkede doğup yaşamaktayız öyle.
Abi güleyimmi ağlayayımmı

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Merhabalar
Yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim ulkede suan KTM motosiklerinde heryerde malum stok fazlasi var ve cok iyi kampanyalar yapiliyor.
KTM 1290 Adventure S modelinde 5bin euro civari indirimler var (2024, sifir km) yani indirim sonrasi 15-17bin euro arasinda satiliyor.
2025 model 1390 Super Duke modelleri satisa sunulmusken, 2025 model 1390 modelleri bu yil satisa sunulmayacak deniyor.
KTM mevcut durumda iflastan kurtulacagini dusunuyorum ki Mart ayi itibariyle uretime tekrar basladilar sanirim.
Yani benim icin KTM mevcut durumu birsey ifade etmiyor o kadar da. Umarim yanilmiyorumdur :)

Sorularim:
1- Fiyat daha da duser mi? Stok fazlasi oldugu icin mecburen fiyat indirdiler, bu kadar stogu bu yilda eritemeyecekleri icin, yaz aylarini beklesem mi?
2- Fiyat indirimi 1390 2025 yil modeline yansima ihtimali olacaksa, nispeten az farkla yeni modeli almak guzel olurdu?
3- Tech Paket konusunda ne dusunuyorsunuz? Pazarlik ile beraberinde alamazsam, indirimli de olsa almaya deger mi?

Dusunceleriniz duymak isterim. Tesekkurler.
Fiyat daha düşmez bence, 5 bin çok iyi indirim. Sevdiyseniz alın, binin keyfini sürün hocam. Elalem ne der diye çok da takılmayın. Bizim millet yok efenim yedek parçası, servisi, ikinci eli filan diye diye mahalle baskısı ile gider dümdük motorları alıp biner sonra da dünyanın en iyi motoruymuş gibi kendini tatmin eder😂

Fiyat daha düşmez bence, 5 bin çok iyi indirim. Sevdiyseniz alın, binin keyfini sürün hocam. Elalem ne der diye çok da takılmayın. Bizim millet yok efenim yedek parçası, servisi, ikinci eli filan diye diye mahalle baskısı ile gider dümdük motorları alıp biner sonra da dünyanın en iyi motoruymuş gibi kendini tatmin eder😂
Haklisin, elbette en buyuk amac keyfini surmek.
Baskasi ne der diye dusunmuyorum acikcasi. Motoru ve markayi sevmeseydim zaten sormazdim.
Beni en cok dusunduren konu, ola ki 1390 fiyatlarini asaga cekerlerse satisa ciktiginda, cok da mutlu olmam :)

Baska bir örnek vereyim: yillarca Mitsubishi Lancer 2012 SportBack model arabaya bindim, halbu ki sartlarimi bir tik zorlasaydim, Volvo XC60 yada Bmw 520 gibi arabalari alabilirdim. Ama hem arabami cok seviyordum, inanilmaz bir keyif aliyordum binerken, (arada dag yollarinda virajli yollarda tek basima suruyordum) hem de o parayi sirf yeni guzel diye baska arabalara vermeyi mantikli bulmadim. Bu arada bircok kisi bana yeni araba al, daha iyisini al deyip duruyordu. Yillarca umursamadim, sonra da cocuklar gelince, daha buyuk araba almak zorunda kaldim :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
46.000 km dir sorunsuz biniyorum. Küçük hacimli olanlardan da bir tane 13.000 km kullanmıştım. O bir defa sorun çıkarmıştı, sorun çözüldü. LC8 V bloklarında sorun yok

Motosikleti
DUKE 250
bende duke 250 için yazayım, tek sorunu çalması çok kolay, başka sorun yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar