ktm'nin türkiye'deki problemi motosikletin sorunlu olması falan değil, tecrübeli/becerikli usta bulmak zor.benim de antipatim vardı ben de zamanında çok gördüm tura çıkıp yarı yolda çekiciyle dönenleri ama şu sıra etrafımda tanıdığım insanlar takip ettiğim insanlar çok memnun o yüzden benim de kafamı kurcalıyor şuan 790 890 adv bakıyorum
2 yıl 390 duke sürdüm, kilis'ten ta bolu'ya gelmeye niyetlendim; nevşehir dolaylarında kaza yaptım öyle yarım kaldı o macera.
6 yıl kadar 690 duke sürdüm, bunda son zamanlarda stop etme sorunu oluştu. uzunca bi süre çözemediler, sonra bi usta bulduk, meğerse subap ayarı istiyormuş. 40k km olmuştu, 2-3 günde onu da hallettiler. molasız 300-400km sürüşlerim oldu bunla, bana mısın demedi.
2 yıl olacak 890 duke r var, üst kapağın ordan belli belirsiz bi yağ sızması gözüme ilişti, servise verdim, garantiden bi şeyler yaptılar, daha pek binemedim. servisten çıkınca bi zorladım, bir yağ-mağ görmedim şimdilik.
ben bu motorların hiçbiriyle yolda kalmadım, kaza harici çekicilik işim olmadı, "bu ne şimdi" dedirten bi arıza görmedim.
aksilikler olabilir, olmaz değil. ama memlekette motoru sürmeyi bilen çok az.