kros yarışmaları ve akdeniz ege turu

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Herkese selamlar
Toplamda 2200 km yol yaptım. Kamp ve akrabalar da konakladım. En güzeli kazasız belasız dönebildik herkese tüm yolculuklarından dönmek nasip olsun….
Hazırlık cuma akşamından tamam
plIxHkgLj

Kütahya askerlik yerim 18 ayım geçti hatırası var
pmT0FqpKj

Öncelikli çıkış amacım Kütahya Çavdarhisar motokros etkinliklerini seyretmekti.Bu sene kaçıranlara tavsiyem seneye mutlaka gidin….kamp alanı ve yakındaki antik kalıntılar görmeye değer
Çadırımızı kurduk eee karnımızda acıktı yemek yiyelim :)
pmlWGR3sj

pmxECoikj

pnJZy6dMj

bir kaç resim kamp alanından
pn3ddJV5j
plU47Ta5j

plOJc1Jlj

pltWY7eQj

Yemek ve kahvaltı hediyesi var
plwxzH8fj

pmhajbEbj

Yarışmalar başlamadan ısınma turları ve müthiş bir görsel ziyafet….
pnKESyfMj

pmHrVilLj

po8EXrbxj

pnavIBjoj

plz4dq25j

buda geleceğin kross şampiyonu olacak
pmYxLHTbj

Buda videosu…
https://www.youtube.com/watch?v=dXpGj9z7jzA
Aziona(isim garip) antik kentide burda görülecek tarihi mekan…
poEyfAS5j

pm0Nxp0Ij

pnBx3AxTj

Sonraki hedef Antalya uşak burdur yolunda göl var ismini bilmiyorum ama harika görsellik var..
plRURxCbj

poulZtzlj

plEK5ph6j

poJ7wR3Jj

Antalyadan birkaç resim…
pm9zwAdVj

pmMYf4yrj

pmBq2EPbj

pmAcdcDNj

pldxc7IKj

Antalya köprülü kanyon gidemeyişimiz google haritalara yanlış yeri kim işaretlediyse canı saolsun ama yinede gezdik oralarıda güzeldi vesselam
poozgiAnj

pmfyuEWtj

pnl1hRzhj

Sonraki hedef sahilden fethiye yol bo molalı devam ediyor..
pnI8u6r1j

Olimpos harabeleri denizi sevenler içinse sahili güzel…
pmP8S8Cjj

pniVkrbmj

po2NLfS3j

Maalesef radara düştük çok yav ceza ….
pn1Ey4y2j

Sonrası sahilden manzxaralı bol virajlı yollar. Aralarda küçük koylar var resimlik ve çok güzel ..
Ama genel olarak bütün güzergah tamamen ticarethane denizde parayla su da….
Kaş güzel yer ammaaaaa bana ne
pnUBlkpwj

pned1Rx1j

poJIaOXlj

Yemek molası yolda
pmdbTL5Ej

poxOQY7tj

Fethiyeye vardık daha önceden bildiğim yere çadırımı kuruyorum ve istirahat tabiiki. Gece domuzlar geliyor 2 kere kovaladım sonra yattım uyudum yorgunluk olunca domuz falan hikaye :) sabah güneş vurunca erken kalkıyorsunuz…
poMkREJEj

plzoESUfj

pnbLONgrj

Ve fethiye denilince BABADAĞ yol biraz zorlu 2 adet paraşüt pisti var 1400 mt ve 1700 mt de motor ağır olduğu için yukarıyı zorlamadım aşağısıda bana yetti müthiş zevk aldım…
plTZw8ioj

pnR5E0TSj

pnV7vBYhj

pnPOM1Yqj

pndBhvOKj

plTZw8ioj

Ölü deniz ve paraşüt inişleri (deli bunlar bence)..
plPRMSLFj

pml966pqj

Sonrası istikamet izmir torbalı (omuzumdaki kuluç mahvetti beni) yolda yemek molası vererek akşam ulaşabildim bacanak misafir etti saolsun.
pn9woLPDj

pm0p6lZzj

https://www.youtube.com/watch?v=7MXjuK_6qMw

sabah doğru izmir..nc 750 faceboom sayfasından Yusuf bey çayımızı verdi biraz sohbet ettik tanıştık
poFNAUtWj

plqGia9Rj

pm4prLsdj

Veee izmirim meşhuru kumru yemeden gidilmez….
poYX1KPrj

Akhisarda yol arkadaşımı buldum tanıştık ve yalovaya kadar geldik beraber murat kardeşimede selamlar motorunu yeni almış izmirden beraber bitirdik yolu.
plk7zFQoj

yorgunluktan dolayı çok resim çekemedim doğrusu bundan sonrasında

güzel gezmişsiniz.bu saçma havalarda bu güzel resimler için teşekkürler. ama hiç zevk almamış gibi görünüyorsunuz resimlerde. silah zoruyla gitmiş gibi :mrgreen:

Çok güzel gezmişsin.Maaşalah.Motorun yanlarındaki bidonlar ne işe yarıyor acaba?

Güzel gezi olmuş tebrikler :)
nc 750 x motorlarda koruma demiri yanındaki çantaları çok görmeye başladık :) Acaba nasıl temin ediyoruz ? merak ettim bende

selam AHMET BEY,kütahyadaki cros yarışlarına gitmişsiniz ,siz onca yolu tepip gitmişsiniz,ama ben eskişehirden gidemedim çavdarhisara,bir dahaki sefere inşallah, gezi on numara olmuş bir de trafik cezası olmayaydı iyiydi hani, canınız sağ olsun,düşünsenize 412 tl ile nereler gezilmezdiki değilmi ?kazasız sürüşler dilerim saygılar...

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
selam AHMET BEY,kütahyadaki cros yarışlarına gitmişsiniz ,siz onca yolu tepip gitmişsiniz,ama ben eskişehirden gidemedim çavdarhisara,bir dahaki sefere inşallah, gezi on numara olmuş bir de trafik cezası olmayaydı iyiydi hani, canınız sağ olsun,düşünsenize 412 tl ile nereler gezilmezdiki değilmi ?kazasız sürüşler dilerim saygılar...

Teşekkürler nazarlık oldu:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Güzel gezi olmuş tebrikler :)
nc 750 x motorlarda koruma demiri yanındaki çantaları çok görmeye başladık :) Acaba nasıl temin ediyoruz ? merak ettim bende

Çin çon tabiki Aliexspres

Hocam geziniz güzel olmuş kazasız belasız bol geziler, Ceza kağıdında dikkatimi çeken A2 ehliyet yazıyor, sizin motor için uygun mudur A2 ehliyet?

güzel gezi olmuş çantalar güzel durmuş (ya takım çantası,yada şarzlı vidalama çantası gibi)

Kamp tüpü yakıtı tenceresi tavası vs link alabilirmiyiz 2 gün tatil yapalım dedik soydular :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keyifle okudum,eline sağlık,yeni gezilerini bekliyorum.

Güzel gezmişsiniz, paylaşımınız için teşekkürler. Trafik cezasını 107 ile yemişsiniz,radara yakalnığınız yol bölünmüş yolmuydu (yada double yol)acaba ?

Güzel gezi ellerinize sağlık. Bende Antalyadan geçicem cezanın yazıldığı yere baktım bari ben radar yemiyim :)

Bu arada Aizanoi efsane bir yerdir. Bundan 3 sene önce orada bulunan " dünyanın ilk borsa " yerinde reklam filmi çekmiştik. Umarım o tapınağın içinede girmişsinizdir...

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Güzel gezi ellerinize sağlık. Bende Antalyadan geçicem cezanın yazıldığı yere baktım bari ben radar yemiyim :)

Bu arada Aizanoi efsane bir yerdir. Bundan 3 sene önce orada bulunan " dünyanın ilk borsa " yerinde reklam filmi çekmiştik. Umarım o tapınağın içinede girmişsinizdir...

Kumluca 5 km girişi benzin istasyonunda duruyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar