- Motosikleti
- NC 750 xdct Norden 901
- Konu Yazar
Herkese selamlar
Toplamda 2200 km yol yaptım. Kamp ve akrabalar da konakladım. En güzeli kazasız belasız dönebildik herkese tüm yolculuklarından dönmek nasip olsun .
Hazırlık cuma akşamından tamam
Kütahya askerlik yerim 18 ayım geçti hatırası var
Öncelikli çıkış amacım Kütahya Çavdarhisar motokros etkinliklerini seyretmekti.Bu sene kaçıranlara tavsiyem seneye mutlaka gidin .kamp alanı ve yakındaki antik kalıntılar görmeye değer
Çadırımızı kurduk eee karnımızda acıktı yemek yiyelim
bir kaç resim kamp alanından
Yemek ve kahvaltı hediyesi var
Yarışmalar başlamadan ısınma turları ve müthiş bir görsel ziyafet .
buda geleceğin kross şampiyonu olacak
Buda videosu
https://www.youtube.com/watch?v=dXpGj9z7jzA
Aziona(isim garip) antik kentide burda görülecek tarihi mekan
Sonraki hedef Antalya uşak burdur yolunda göl var ismini bilmiyorum ama harika görsellik var..
Antalyadan birkaç resim
Antalya köprülü kanyon gidemeyişimiz google haritalara yanlış yeri kim işaretlediyse canı saolsun ama yinede gezdik oralarıda güzeldi vesselam
Sonraki hedef sahilden fethiye yol bo molalı devam ediyor..
Olimpos harabeleri denizi sevenler içinse sahili güzel
Maalesef radara düştük çok yav ceza .
Sonrası sahilden manzxaralı bol virajlı yollar. Aralarda küçük koylar var resimlik ve çok güzel ..
Ama genel olarak bütün güzergah tamamen ticarethane denizde parayla su da .
Kaş güzel yer ammaaaaa bana ne
Yemek molası yolda
Fethiyeye vardık daha önceden bildiğim yere çadırımı kuruyorum ve istirahat tabiiki. Gece domuzlar geliyor 2 kere kovaladım sonra yattım uyudum yorgunluk olunca domuz falan hikaye
sabah güneş vurunca erken kalkıyorsunuz
Ve fethiye denilince BABADAĞ yol biraz zorlu 2 adet paraşüt pisti var 1400 mt ve 1700 mt de motor ağır olduğu için yukarıyı zorlamadım aşağısıda bana yetti müthiş zevk aldım
Ölü deniz ve paraşüt inişleri (deli bunlar bence)..
Sonrası istikamet izmir torbalı (omuzumdaki kuluç mahvetti beni) yolda yemek molası vererek akşam ulaşabildim bacanak misafir etti saolsun.
https://www.youtube.com/watch?v=7MXjuK_6qMw
sabah doğru izmir..nc 750 faceboom sayfasından Yusuf bey çayımızı verdi biraz sohbet ettik tanıştık
Veee izmirim meşhuru kumru yemeden gidilmez .
Akhisarda yol arkadaşımı buldum tanıştık ve yalovaya kadar geldik beraber murat kardeşimede selamlar motorunu yeni almış izmirden beraber bitirdik yolu.
yorgunluktan dolayı çok resim çekemedim doğrusu bundan sonrasında
Toplamda 2200 km yol yaptım. Kamp ve akrabalar da konakladım. En güzeli kazasız belasız dönebildik herkese tüm yolculuklarından dönmek nasip olsun .
Hazırlık cuma akşamından tamam
Kütahya askerlik yerim 18 ayım geçti hatırası var
Öncelikli çıkış amacım Kütahya Çavdarhisar motokros etkinliklerini seyretmekti.Bu sene kaçıranlara tavsiyem seneye mutlaka gidin .kamp alanı ve yakındaki antik kalıntılar görmeye değer
Çadırımızı kurduk eee karnımızda acıktı yemek yiyelim
bir kaç resim kamp alanından
Yemek ve kahvaltı hediyesi var
Yarışmalar başlamadan ısınma turları ve müthiş bir görsel ziyafet .
buda geleceğin kross şampiyonu olacak
Buda videosu
https://www.youtube.com/watch?v=dXpGj9z7jzA
Aziona(isim garip) antik kentide burda görülecek tarihi mekan
Sonraki hedef Antalya uşak burdur yolunda göl var ismini bilmiyorum ama harika görsellik var..
Antalyadan birkaç resim
Antalya köprülü kanyon gidemeyişimiz google haritalara yanlış yeri kim işaretlediyse canı saolsun ama yinede gezdik oralarıda güzeldi vesselam
Sonraki hedef sahilden fethiye yol bo molalı devam ediyor..
Olimpos harabeleri denizi sevenler içinse sahili güzel
Maalesef radara düştük çok yav ceza .
Sonrası sahilden manzxaralı bol virajlı yollar. Aralarda küçük koylar var resimlik ve çok güzel ..
Ama genel olarak bütün güzergah tamamen ticarethane denizde parayla su da .
Kaş güzel yer ammaaaaa bana ne
Yemek molası yolda
Fethiyeye vardık daha önceden bildiğim yere çadırımı kuruyorum ve istirahat tabiiki. Gece domuzlar geliyor 2 kere kovaladım sonra yattım uyudum yorgunluk olunca domuz falan hikaye
Ve fethiye denilince BABADAĞ yol biraz zorlu 2 adet paraşüt pisti var 1400 mt ve 1700 mt de motor ağır olduğu için yukarıyı zorlamadım aşağısıda bana yetti müthiş zevk aldım
Ölü deniz ve paraşüt inişleri (deli bunlar bence)..
Sonrası istikamet izmir torbalı (omuzumdaki kuluç mahvetti beni) yolda yemek molası vererek akşam ulaşabildim bacanak misafir etti saolsun.
https://www.youtube.com/watch?v=7MXjuK_6qMw
sabah doğru izmir..nc 750 faceboom sayfasından Yusuf bey çayımızı verdi biraz sohbet ettik tanıştık
Veee izmirim meşhuru kumru yemeden gidilmez .
Akhisarda yol arkadaşımı buldum tanıştık ve yalovaya kadar geldik beraber murat kardeşimede selamlar motorunu yeni almış izmirden beraber bitirdik yolu.
yorgunluktan dolayı çok resim çekemedim doğrusu bundan sonrasında