bu soruyu cevaplamak istemezdimama ehliyetim yok + sadece bikere bindim hayatımda 7- 8 sene önce onda da 20 m falan gittim
ale:
![]()
bu soruyu cevaplamak istemezdimama ehliyetim yok + sadece bikere bindim hayatımda 7- 8 sene önce onda da 20 m falan gittim
ale:
![]()
arkadasım sen zn yı al bakalım once neler yapacaksın motora bakmayı bılıomusun?yoksa motoru alıp dırek yollara falan vurmayı dusunmuyorsun herhalde?znyle 200 degıl 500de yaparsın ama bu senın motora kendıne baktıgın gıbı bakmaktan gecıyor tabii bırde nasıl kullandıgın.onun ıcın sımdı sana burda yazacaklar olurmu yapma etme gıtme git yapar cosar ucar dıye.bunları duyunca ne yapacaksın?tatmin olacakmısın,yanı kendıne guvenıyormusun.dunden berı herkes sana dogruyu yapmanı vurguluyor sen hala krıterlerıne uygun olan olan motoru almıs gıbı znyle bu yol yapılır mı dıye soru soruyorsun bız sana yapmaz desek yapsa desek ne degısecek sen vazgececekmısın veya hemen atlıyacakmısın daha ehlıyetın olmadan sehırler arası gezmeye takmıssın sen bence gıtarınla musıc calısmaya devam et bu arada bı ehlıyet al sonra sana motor bakalım tamammı kardesım:rendeer:arkadaşlar cevap gelmicekmi?
yani zor olan znnin 200 km yapmasımı
saglam + az yakıcak + mondial'e benzicek + tamirle ugrasmicam + hafta ici kullanicak + hafta sonu 200 km gezicen + karnım doyucak + pastam durucak + 1800'tl yi gecmicek, BOYLE BI MOTOR YOK
arkadaşlar bu 125zn yi geliştirmek mümkünmü modifiye ederek .. çünkü başka motor istemiyorummotoru biraz daha büyütmek daha kullanışlı bi hale getirmek mümkünmü?