Kriterlerime uygun motosiklet arıyorum

öncelikle herkese selamalar moto alıcam sanırım :)
fiyatı 1800 tlyı gecmıcek bu bıl aslında cok fazla + az yakıcak + sağlam olıcak + mondial 125 zn ye benzicek
böle bi motor istiyorum alet edevat işlerindenhiç anlamam öle üstüne oturcam gezicem ben hafta içi şehirde hafta sonları 200 km lık mesafelere kaçıcam :)
bana yardımcı olabilicek , akıl fikir vericek dostlar varmıdır :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saglam + az yakıcak + mondial'e benzicek + tamirle ugrasmicam + hafta ici kullanicak + hafta sonu 200 km gezicen + karnım doyucak + pastam durucak + 1800'tl yi gecmicek, BOYLE BI MOTOR YOK

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bulursan haber ver biz de alalım bi tane :)

125 znye benzeyen fazla motor yok vespa mio actıva var sec begen al. 1800e 2.el bi ybr al 200kmlık kacısların ızdıraba donusmesın

o fiyata öyle motor almazsın:)hele moto hiç alamazsın:queen:

dostum zn'ye benzicek demişsin al o zman zn şehit içi hariç hafta sonları o 200 km yolu unut ama dişini sık vitesli motor al ama japon olsun ona bin gez ve yag değişimini aksatma tam istediğin MOTO olur:queen:

:( neden bukadar olumsuz mesajlar..
1800 cokmu az zaten yaznlış hesaplamışım paramı 1500 tl m var sıfır zn 1600 olarak sıtesınde gordum o yuzden şimdide karıstım bıraz :S
zn ile uzun yol yapamam mı oluyo :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

bıde zn cokmu yakıyo:( az yaktığını düşünmüştüm :)

tamam ıste krıterlerıne uyan yok.yoluna baska adaylarla devam edeceksın:p

Aynen başlıkda desti izdivaç gibi olmuş (kriterlerime uygun eş adayı arıyorum :queen: )

arkadaşlar hevesimi kursağımda bırakmaya ramak bıraktınız :)
çok cahil oldugum için biraz ayrıntılı anlatırmısınız rica etsem
zn nin nesi eksik? :)

hevesınız kursagınızda kalmasın herkes sızın bır motor edınebılmenız ıcın onerılerde bulunuyor.buraya kadar guzel ama krıterlerınız cok acımasız.zn hosuna gıttıyse alın tatlı motordur bıraz sorun cıkartır arada dırdır eder hatta bu dırdırlar arada sıddete donusebılır krıterlerınızı karsılamamaya basladıgında onunla bosanma durumlarına bıle gıdebılırsınız cahıl oldugunuzu zannetmıyorum ayrıca??

arkadaşlar hevesimi kursağımda bırakmaya ramak bıraktınız :)
çok cahil oldugum için biraz ayrıntılı anlatırmısınız rica etsem
zn nin nesi eksik? :)

estğfrllah kmse öle demediki...sadece sizin kriterlerinize zn uymaz bunu anlatmaya çalışıyo arkadaşlar eveet zn çok yakar zn sorun çıkarır sitede zn'nin topiği var ne gibi sorunları olduğunu ordan pekala bakabilirsin:wiinkk:sen zaten motora yeni başlıyacağın için asıl zn alırsan hevesin tam kursağının ortasnda kalır 1600 e aldığın sıfır motoru 800-900 gibi komik rakamlara satarsın oda zorla...ama arkadaşların önerdiği gibi ybr alırsan başlangıc motoru olarak hem uzun yolda rahat edersin uzun yol dediğim senin dediğin kmler hemde motoru satmak istesen aldıgın fıyata en kötü 100 lira aşağısına satarsın...umarım açıklayıcı olmuştur:bounce:

zn yi görüntüsü için tercih ettim kıyıya köşeye amaçsızca para atıyodum 1.5 olmuş napıyım napıyım derken aklıma motor geldi az yakan ısrarla belırtıyorum :) ama zn zaten az yakıyomuş hafta sonları fo.adır çeşmedir urla dırv.s.dir gidebiliceğim bi motor benim şimdilik derdim :) tabi bunu aklıma sokan biride var onun dediği şeyler " az yakar her türlü çeşmedir falan gider gelirsin sağlam motor ben kefilim hiçbişey olmaz + ikinci el alırız dıyo750 ye falan :S vs" söylemleri bunlar gördüğüm akdarıyla alakası yok yazılanlarla:silent::salut:

ehlıyetınız varmı?daha once motorla en fazla ne kadar km yaptınız?

bu soruyu cevaplamak istemezdim :( ama ehliyetim yok + sadece bikere bindim hayatımda 7- 8 sene önce onda da 20 m falan gittim :pale::(

bu soruyu cevaplamak istemezdim :( ama ehliyetim yok + sadece bikere bindim hayatımda 7- 8 sene önce onda da 20 m falan gittim :pale::(

pekı ehlıyetsız olarak sehırler arası yolculaga boylemı cıkacaksınız?oncelıkle ehlıyet alın daha sonra motor bakmaya baslayın dusuncelerınız degısecek ve dogru karar vermeye baslıyacaksınız lutfen yanlıs anlamayın akıl falan vermıyorum ama ehlıyetsız olarak motor kullanmak buyuk bır sorumsuzluktur tekrar tekrar dusunun boyle bı işin altına gırmeyın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar