Kredi İle Alınmış Motor Satılır mı? Scooter'dan Sıkıldım Vitesli Ne Almalıyım?

İşin açıkçası 2.000 YTL den fazla vermek istemiyorum.. Çünkü 1 yıldan fazla kullanmayacağım alacağım motoru..Cbf in temizleri 2,500 den başlıyor... Pişmek için de en mantıklı tercih Ybr gibi görünüyor...

dishy bencede alabiliyosan falcon al ama alırken ne kadar kullanmayı düşünüyosun bi onu sor kendine yani 1-2 sene kullanıcaksan zaten üretimden kalkmış bir model olduğu için satarken zorlanırsın...alternatif olarak kendini kasmadan CBR125 yada CBF150 alabilirsin...2.el piyasaları iyidir...:bounce:

benim dikkatimi çeken tekşey üretimden kalkmış yazıyo eger uretimden kalkmışsa başka motor alıp sora falcon a geçene kadar hiç kalmaz piyasada onuda düşün veya üretimden kalkmış bi modelle ne kadar rahat olabilirsin bakım servis yedek parça vs vs vs

bunları kesinlikle gözardı edemezsin herhalde

İşin açıkçası 2.000 YTL den fazla vermek istemiyorum.. Çünkü 1 yıldan fazla kullanmayacağım alacağım motoru..Cbf in temizleri 2,500 den başlıyor... Pişmek için de en mantıklı tercih Ybr gibi görünüyor...

ybr 125 eğer eski sahibi çok hor kullanmasza taş gibi motor ben alalı 40 gün oldu

dizlerimin çamur olmasından başka bir derdim yok,yakıt desen 5 krş yakıyor ,

tavsiye ederim pişman olmazsın( 400 lük falcon a göre )

ybr 125 eğer eski sahibi çok hor kullanmasza taş gibi motor ben alalı 40 gün oldu

dizlerimin çamur olmasından başka bir derdim yok,yakıt desen 5 krş yakıyor ,

tavsiye ederim pişman olmazsın( 400 lük falcon a göre )

Evet sanırım Ybr alacağım, peki renk :cherry: Kararsızım, kırmızı asla olmaz, ben siyah diyorum, sevgilim gri..:silent:

benim dikkatimi çeken tekşey üretimden kalkmış yazıyo eger uretimden kalkmışsa başka motor alıp sora falcon a geçene kadar hiç kalmaz piyasada onuda düşün veya üretimden kalkmış bi modelle ne kadar rahat olabilirsin bakım servis yedek parça vs vs vs

bunları kesinlikle gözardı edemezsin herhalde

Zaten bir adet falconumuz var ve sıkıntı çekmiyoruz.. :) :wiinkk:

Super Moderator
Cygnus'tan sonra Falcon'a pişmek için YBR çok da olmazsa olmaz birşey değil bence...

Yerine hem tarzına daha çok uyan, hem pişmeni daha iyi sağlayacak, hem de muhtemelen pişsen de ayrılmak istemeyeceğin Hyosung RX125, Yamaha XT125 benzerlerini düşünmen daha mantıklı olmaz mı?

Evet sanırım Ybr alacağım, peki renk :cherry: Kararsızım, kırmızı asla olmaz, ben siyah diyorum, sevgilim gri..:silent:

Zaten bir adet falconumuz var ve sıkıntı çekmiyoruz.. :) :wiinkk:

renk olarak kırmızı ve siyah canlı renk olduğu için net gözüküyor yani ufak gibi duruyor gri ise bir doygunluk veriyor kırmızı ile gri yi yanyana koy gri daha büyük gözüküyor

ben kesinlikle gri derim ve 1 ay aradım buldum

hem bakın modifiyede kaldırıyor

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4412747

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4454447:queen:

Son düzenleme:
Cygnus'tan sonra Falcon'a pişmek için YBR çok da olmazsa olmaz birşey değil bence...

Yerine hem tarzına daha çok uyan, hem pişmeni daha iyi sağlayacak, hem de muhtemelen pişsen de ayrılmak istemeyeceğin Hyosung RX125, Yamaha XT125 benzerlerini düşünmen daha mantıklı olmaz mı?

Biz parasızlıktan Falcon alamıyorum diyoruz sen bize Xt 125 diyorsun :) Xt nin ikinci eli ile Falcon aynı fiyatta :) Mantık neresinde bunun :)

Bu arada alakasız ama msn kullanmıyor musun ? Ben yeni msnime seni ekledim ama karşılaşamıyoruz hiç...:silent:

renk olarak kırmızı ve siyah canlı renk olduğu için net gözüküyor yani ufak gibi duruyor gri ise bir doygunluk veriyor kırmızı ile gri yi yanyana koy gri daha büyük gözüküyor

ben kesinlikle gri derim ve 1 ay aradım buldum

Bakalım , gri ya da siyah o zaman :)

Tüketici kredisi bireyseldir ; araç üstüne işlenmez....

(ruhsatta da rehin bölümü boşmuş anlatıldığı gibi)
Dolayısıyla her tür kredi imkanı açık....

Ama öncelikle satıştan ele geçen nakitin alınmış olan eski kredinin kapatılmasında kullanılması ve yeni alınacak araç üstüne yeni bir kredi alınması faiz maliyetini çok düşürecektir.

Şu an en cazip kredi (bankalar araştırılarak pazarlık edilebilir) kesinlikle araç kredisidir ;

Ben de Size 600 lük bir racing makinayı yakıştırıyorum :))

Arkadaşınızdan bir adım önde olmalısınız ....

Saygılarımla

Super Moderator
Ben de diyorum ki, Cygnus'tan Falcon'a geçmek için arada YBR gibi bir basamağa gerek yok, ama yine de korkutuyorsa seni veya çevrendekileri içine sinecek ve uzun süre seni memnun edecek şeyler al bari.
Ama Falcon alamamanın önündeki tek sorun maddiyatsa (ki ilk mesajdan böyle anlaşılmıyor) o zaman sustum...::shutup:: :p

Özür dilerim şekerim, ilk mesajımı düzelteyim bari :)

Arkadaşlar Cbr 125 miş, 600 lük racıng miş.. Benim tarzım değil biliyorsunuz, bilmiyorsanız da laf olsun diye yazmayın lütfen...

Super Moderator
dishy' Alıntı:
Arkadaşlar Cbr 125 miş, 600 lük racıng miş.. Benim tarzım değil biliyorsunuz, bilmiyorsanız da laf olsun diye yazmayın lütfen...
Kaç kere dedi 1000 cc SS'ten aşağısını kullanmam diye...::yanliss:

[ek]
dishy' Alıntı:
' - τuвiş _ σкαη ҳ̸ Ҳ̸ҳ:
1000 cc ss ten aşağı kullanmam :cherry:
[/ek]

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4401007

fiayatı biraz yüksek ama belki pazarlık yapılabilir

Benim en samimi arkadaşım yamaha yetkili servisi, motorumu ona vereceğim, o benimkini satıp bana Ybr bulacak..Hangi renk istediğimi söylemem yeterli :) Tanımadığım insanlarla uğraşamam, sahibinden.com da filan.. :wiinkk:

Kaç kere dedi 1000 cc SS'ten aşağısını kullanmam diye...::yanliss:

[ek]' - τuвiş _ σкαη ҳ̸ Ҳ̸ҳ:
1000 cc ss ten aşağı kullanmam :cherry:
[/ek]

:queen::queen::queen::queen: Valla iftira, ben böyle bişeyi anca alkollüyken söylerim :p :queen::queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son düzenleme:
pişt sen bana erkek arkadaşının falconunu ver bende sana benim ybryi verim hihihiih:queen:
vitesli çok dah azevkli gerçekten ben zaten ybrde öğrendim motosikleti, ki vitesliyi falconda öğrendiysen araya motor sokmadan falcona atla derim :)
ama pişim kendime güvenmiyorum dersen mutlaka mutlaka mutlaka ybr al hem sürmeside keyifli hem yakıt tüketimi az hemde karizma:)

Pışşşıkkkkkkkkkkkk çok akıllısın, ha sevgilimi istedin benden şimdi ha falconu :p Ne fark etti :queen: :queen:
Şaka maka, kendime güveniyorum da para lazım.. Ya bir yıl sabredeceğim ya da bir yıl ybr de pişeceğim.. Bende diyorum nasılsa bekleyeceğim, bu zamanda vitesli kullanayim :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Pışşşıkkkkkkkkkkkk çok akıllısın, ha sevgilimi istedin benden şimdi ha falconu :p Ne fark etti :queen: :queen:
Şaka maka, kendime güveniyorum da para lazım.. Ya bir yıl sabredeceğim ya da bir yıl ybr de pişeceğim.. Bende diyorum nasılsa bekleyeceğim, bu zamanda vitesli kullanayim :)

sevgilin duymasın bunu

renk olarakda sana tavsiyem al ybr ni, zaten servisçi arkadaşın varmış
sonra boyat pembeye, olsun bitsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar