dishy bencede alabiliyosan falcon al ama alırken ne kadar kullanmayı düşünüyosun bi onu sor kendine yani 1-2 sene kullanıcaksan zaten üretimden kalkmış bir model olduğu için satarken zorlanırsın...alternatif olarak kendini kasmadan CBR125 yada CBF150 alabilirsin...2.el piyasaları iyidir...:bounce:
İşin açıkçası 2.000 YTL den fazla vermek istemiyorum.. Çünkü 1 yıldan fazla kullanmayacağım alacağım motoru..Cbf in temizleri 2,500 den başlıyor... Pişmek için de en mantıklı tercih Ybr gibi görünüyor...
ybr 125 eğer eski sahibi çok hor kullanmasza taş gibi motor ben alalı 40 gün oldu
dizlerimin çamur olmasından başka bir derdim yok,yakıt desen 5 krş yakıyor ,
tavsiye ederim pişman olmazsın( 400 lük falcon a göre )
benim dikkatimi çeken tekşey üretimden kalkmış yazıyo eger uretimden kalkmışsa başka motor alıp sora falcon a geçene kadar hiç kalmaz piyasada onuda düşün veya üretimden kalkmış bi modelle ne kadar rahat olabilirsin bakım servis yedek parça vs vs vs
bunları kesinlikle gözardı edemezsin herhalde
Evet sanırım Ybr alacağım, peki renk :cherry: Kararsızım, kırmızı asla olmaz, ben siyah diyorum, sevgilim gri..:silent:
Zaten bir adet falconumuz var ve sıkıntı çekmiyoruz..:wiinkk:
Cygnus'tan sonra Falcon'a pişmek için YBR çok da olmazsa olmaz birşey değil bence...
Yerine hem tarzına daha çok uyan, hem pişmeni daha iyi sağlayacak, hem de muhtemelen pişsen de ayrılmak istemeyeceğin Hyosung RX125, Yamaha XT125 benzerlerini düşünmen daha mantıklı olmaz mı?
renk olarak kırmızı ve siyah canlı renk olduğu için net gözüküyor yani ufak gibi duruyor gri ise bir doygunluk veriyor kırmızı ile gri yi yanyana koy gri daha büyük gözüküyor
ben kesinlikle gri derim ve 1 ay aradım buldum
Biz parasızlıktan Falcon alamıyorum diyoruz sen bize Xt 125 diyorsunXt nin ikinci eli ile Falcon aynı fiyatta
Mantık neresinde bunun
Bu arada alakasız ama msn kullanmıyor musun ? Ben yeni msnime seni ekledim ama karşılaşamıyoruz hiç...:silent:
Bakalım , gri ya da siyah o zaman![]()
Kaç kere dedi 1000 cc SS'ten aşağısını kullanmam diye...::yanliss:dishy' Alıntı:Arkadaşlar Cbr 125 miş, 600 lük racıng miş.. Benim tarzım değil biliyorsunuz, bilmiyorsanız da laf olsun diye yazmayın lütfen...
[/ek]dishy' Alıntı:' - τuвiş _ σкαη ҳ̸ Ҳ̸ҳ:
1000 cc ss ten aşağı kullanmam :cherry:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4401007
fiayatı biraz yüksek ama belki pazarlık yapılabilir
Kaç kere dedi 1000 cc SS'ten aşağısını kullanmam diye...::yanliss:
[ek]' - τuвiş _ σкαη ҳ̸ Ҳ̸ҳ:
1000 cc ss ten aşağı kullanmam :cherry:
[/ek]
babaçi;737805' Alıntı:renk olarak kırmızı ve siyah canlı renk olduğu için net gözüküyor yani ufak gibi duruyor gri ise bir doygunluk veriyor kırmızı ile gri yi yanyana koy gri daha büyük gözüküyor
ben kesinlikle gri derim ve 1 ay aradım buldum
hem bakın modifiyede kaldırıyor
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4412747
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4454447:queen:
Pışşşıkkkkkkkkkkkk çok akıllısın, ha sevgilimi istedin benden şimdi ha falconuNe fark etti :queen: :queen:
Şaka maka, kendime güveniyorum da para lazım.. Ya bir yıl sabredeceğim ya da bir yıl ybr de pişeceğim.. Bende diyorum nasılsa bekleyeceğim, bu zamanda vitesli kullanayim![]()