Ben de geçen Yuki Donkey incelemesi izledim, motor güçlü, atik, uzun yola gider diyordu.
tüylerim diken diken oluyor şu yuki markasını görünce abi yaa......
geçen sene "abi sen niye motor almıyorsun ya" diyen arkadaşın birden gazına gelip motor bakıyordum. şöyle evden işe, işten spora, markete filan gitmelik bir şeyler olsun diye araştırken karşıma yuki hammer 50 cc çıkıvermişti. motordan hiç anlamam bu arada. beygirmiş, ccmiş bilmem. en azından geçen sene. abi neyse, baktım şekline şemaline. üfffff ne fena motora benziyor lan dedim hahahaahahhah

abi bunu alıyoruz dedim arkadaşa. parası da ucuz. mis. hemen 1-2 videosuna bakalım ki motoru tanıyalım dedim. açtım abi hayat motorla güzel'in bir tanıtım videosunu, başladım izlemeye. bir yanda boğaz manzarası bir yanda benim hayallerimi süsleyen yuki hammer'im

ne akıyor beee deyip zevkle izliyordum. ta ki şu görüntüyle karşılaşıncaya kadar.........
anskiym yaaa, lan dedim bu neeee.... olm murat koş gel çabuk dedim, arkadaşa. noldu abi, hayırdır derken, bastı kahkahayı. awq motoru bildiğin sıpadan hallice bir şeymiş ya la dedim..... allahtan o videoyu izledim de yol yakınken döndüm. yoksa parasını verip de o manzarayla karşılaşsaydım, o motoru oracıkta yakardım
ondan sonra burada 1-2 defa karşılaştım o motorla. koca koca adamlar çük gibi binmişler gidiyorlardı. motoru gördükçe sinirlerim bozuluyordu
bu da böyle bir anımdır........