Kove 250RR alınır mı

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Biraz takip ettim. Servis desteği ve yedek parça temini kesinlikle zayıf olacak. İkinci el değeri çok kaybettirecek. Bunlara razı olduktan sonra alınır.

Motosikleti
Mondial Grumble
250sr almanız bu kove 250rr'ı almaktan daha mantıklı olur. Ama 250sr almak bile mantıklı mıdır derseniz orasını bilemem.

Ben de geçen Yuki Donkey incelemesi izledim, motor güçlü, atik, uzun yola gider diyordu.
tüylerim diken diken oluyor şu yuki markasını görünce abi yaa......
geçen sene "abi sen niye motor almıyorsun ya" diyen arkadaşın birden gazına gelip motor bakıyordum. şöyle evden işe, işten spora, markete filan gitmelik bir şeyler olsun diye araştırken karşıma yuki hammer 50 cc çıkıvermişti. motordan hiç anlamam bu arada. beygirmiş, ccmiş bilmem. en azından geçen sene. abi neyse, baktım şekline şemaline. üfffff ne fena motora benziyor lan dedim hahahaahahhah :D abi bunu alıyoruz dedim arkadaşa. parası da ucuz. mis. hemen 1-2 videosuna bakalım ki motoru tanıyalım dedim. açtım abi hayat motorla güzel'in bir tanıtım videosunu, başladım izlemeye. bir yanda boğaz manzarası bir yanda benim hayallerimi süsleyen yuki hammer'im :D ne akıyor beee deyip zevkle izliyordum. ta ki şu görüntüyle karşılaşıncaya kadar.........

wwoE6L.jpg

anskiym yaaa, lan dedim bu neeee.... olm murat koş gel çabuk dedim, arkadaşa. noldu abi, hayırdır derken, bastı kahkahayı. awq motoru bildiğin sıpadan hallice bir şeymiş ya la dedim..... allahtan o videoyu izledim de yol yakınken döndüm. yoksa parasını verip de o manzarayla karşılaşsaydım, o motoru oracıkta yakardım :(

ondan sonra burada 1-2 defa karşılaştım o motorla. koca koca adamlar çük gibi binmişler gidiyorlardı. motoru gördükçe sinirlerim bozuluyordu :D

bu da böyle bir anımdır........

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
İyidir kötüdür bilemem ama benim Çin malı motosikletlerde gözlemlediğim en büyük sorun sürdürülebilirlik. Her yıl yeni model pompalıyorlar piyasaya, 2-3 sene sonra bazı modellerin esamesi bile okunmuyor. Şu an parça olsa bile gelecekte olacağının garantisi var mı? Kove'de CF Moto gibi fikrimce kendini diğer Çinlilerden ayıracak bir marka. Fakat arkasında destek olmadığı sürece bugün Porsche'de alsanız bir anlamı olmuyor. Seçim yaparken sonradan motosikletten soğumamak adına motosiklet haricindeki kriterleri de değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Hangi youtube kanalında övdüler bu motoru? Söyle de engelleyelim. Gençler ücretli reklam videolarından ürünü beğenip taksit seçeneğine tav olup alıyorlar bu markaları ama aldıktan sonra da motordan soğuyorlar gerçeklerle yüzleşince. Senin yerinde olsam bütçeyi ayarlar, 2.el temiz bir suzuki gsx 250r alırdım. Top speed'i düşük ama hem en yakışıklı 250cc motor( Mavi renk olanı) hem de en dayanıklısıdır aynı zamanda.

Motosikleti
(yok)
Dostum yapma bunu kendine alma o çinliyi kendine
Süslü püslü avrat bitirir yiğidi kanma o dikenli güle
Bırakıverir bir gece yarısı kalırsın bir başına 😂

Şakası bir yana alma... eski bir cf kullanıcısı olarak yatırımını japona yap dostum, az bekle biraz daha biriksin paran güzel mi güzel bir japon SS yakışır sana. Geç olsun güç olmasın lafını geç anlamış bir cf kullanıcısı olarak tavsiyemdir dostuma

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar