kovaladım mobileti vurdum ölmedi it :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O hayvana ne yaparsan yap sevaptır ::evil::
Kazığa oturt, Elektrik ver...Tırnaklarını çek.... Dişlerini 0,5mm matkapla eski kaşar gibi delik deşik et ve sürekli buzlu su içir...göz kapaklarına kibrit çöpü koy ki kapanmasın...UV ışınlarına maryz bırak yansın...işte aklına gelen bilimum işkence türlerini uygula şerefsize. İnşallah onun oğlu da motosiklete biner.

Araç Sahipleri neden motorculara düşman ?

Arkadaşlar çünkü bu okumamış yazmamış, hödük, 1 yaşında annesinden 5 yasında abisinden babasından arkadaşından öğretmeninden dayak yiyerek büyümüş, öküzlüğü, kabalığı, tükürmeyi, erkeklik sanan bu hödük, kendisinden farklı herşeye düşmandır.

Motosikletliye de düşmandır, audi A3 le gezene de düşmandır, yanında kız arkadaşıyla gezen gence de düşmandır, aslında hayata düşman bir hayvandır.

Bunlarla sadece trafikte değil, sinema da , vapurda ,markette karşılaşırsınız, ve bu ülkede bu şehhirde yaşadığınız lanet edersiniz....

Ben bu durumlarda hep susturuculu tabancam olduğunu hayal ederim. Cıv. Cıv diye çaktırma dan beyin olmayan kafataslarına iki adet sıkarım ve güneş gözlüğümü takıp 007 misali ortadan kaybolurum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o adamın anasını kesin mobiletli kaçırdı,hatta dağda üstünden mobiletle geçtiki bukadar motoculara kini var,

ben adanadayken bi mobilet gelmiş beni gecmeye calışıo kovaladım bunu bi koydum arkadan yoldan fırladı ölsün die bekledim ölmedi topallaya toplayya kalkdi gitti it :S:S :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::farao::farao: ben bu adamı öldürsem günaha girerimiyim aacaba yada kac yılla başlar :silent: :mrgreen:[/QUOTE]

eğer istanbulda olsaydın o abinin yanın:wiinkk:a topluca bi ziyarette bulunurduk.

Kullandığımız araç ufak diye bizi de ufak yefek sanıyor bu salaklar. Motordan inip üstüne yürüyünce kaçmayı iyi biliyorlar ama.

nerede çalışıyorum demiştin?

arkadaşla tanıştırsana bende ona yemekte kendi hikayelerimizden anlatayım. araç sürücüsünü elimize aldık sevdik i.i.. gibisinden :)

bende o vatandaşla seve seve yemek yemeyi isterim...haatta evine kadar bırakmayı isterim... o daha motorcu dayagı yememiş.....

adam harbi dallamaymış,bunu kafasından yazmış bile olsa zihninde böyle düşünceleri barındırması bile tehlikeli,potansiyel bir motosiklet düşmanı yuh ona,,terbiyesiz adam
keş ke özer kardeşim sende lafı yapıştırsaydın bir gün sanada bir motorcu koyarsa,sen de topallaya topallaya gidersin deseydin

Son düzenleme:
yok hocam yok artık insanın sinirlerini hoplatıyolar sonra biz suçlu oluyoruz nasıl bir düşünce nasıl bir insanlık anlayışı bu ya kediye , köpeğe çarpmamak için ölen arkadaşlarımız varken bu nasıl bişey böle allahım ya insanlık anlamını taşıyan tek bir kelime kullanamıyorum.

Sabah sabah sinirlendim :pr:Onun arabayıda tırla biçmek lazım:pl:

Böyle herifleri köprüden salıcaksın serin sulara bir kaç kez.Sonra ...... ::evil:: ::ranntign:

arkadaşlar en az sizin kadar rahatsız oluyorum böyle konuşan kişilere fakat; sözüm sert mesaj yazanlara: şimdi sizin o adamlardan motosiklet kullanmaktan başka ne farkınız kalıyor? bu davranış biçimi değil mi bizi trafikte o derece tehlike altına sokan?

4 senedir motosiklet kullanıyorum. şu anda araba kullanırken aynalardan motosiklet arıyorum yol vermek için. ama itiraf ediyorum. motosiklet kullanmazdan önce motosikletlilere karşı bu derecede hassas davranmıyordum. bizim için rahat motosiklet kullanmanın yolu toplumda tüm bireylerin birbirinin hakkına saygı göstermesinden geçiyor.

şunu yapabiliriz. motosiklet kullanmamış tanıdıklarımıza tatlı dille işin ehemmiyetini anlatabiliriz. ne bileyim trafikte aynalara daha fazla bakmaları gerektiğini olur olmaz yerde kapı açmamalarını falan. ama bir arkadaşın dediği gibi yok adamı asıp baltayla ikiye ayırırım falan demek, sadece

-arkadaş benim o adamdan tek farkım motosiklet sürücüsü olmam demekten öteye gitmiyor.

sezon açıldı hepinize sağlıklı kazasız sürüşler dilerim.

Bu tür varlıklara insan diye hitap edilmez heraldi. inşallah bir gün ona bi mobilet carparda görür neyin ne olduğunu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu adamın ruh hastası olduğu kesin ancak böyle adamı kim güvenlik görevlisi yapmış.Malesef toplumda böyle sadist ruh hastası çok.Bir de böylelerini böyle görevlere getirmeleri anlaşılacak gibi değil.En büyük kabadayı bunlar.Ellerinde yetki var , dokunulmazlıkları var.Köşeye sıkıştırınca da kedi yavrusu gibi ciyak ciyak bağırırlar.

Böyle evcilleştirilemeyen insanların topluma kazandırılmasında uygulanılabilecek en iyi yöntem yine doğadadır... Meşe ağacından özenle şekillendirilip, bir süre suda bekletilen haydar işimizi görecektir...

valla böle adamların cezasını Allah işini öbür dünyaya bırakmaz.
bu adamın çocuğu ölür. trafik kazasında felç olur. işsiz kalır borçların stresinden kendini asar. hatta maganda kurşunu gibi olmadık. bişey olur. o zmn anlar. ulen sanki arabaya biinince adam oldun. sanki biz bilmiyoz kullanmayı. ulen gelcen full koruma giycen kaskolu r1 e atlıcan hızlancan adama doğru bantla gazı bağlıcan. sonra pedlere basıp atlıcan. bummm.
adamın götüne girer orda motor.

örnekk videoo http://www.zaplat.com/video/kaza_videolari/48387/Korkunç_Trafik_Kazası_

pic315562.jpg

pic165191.jpg

Son düzenleme:
o nu soyleyen adama direkt dalacaksın birde ona bedduamvar inşallah çoluğu çocugu yeddi ceddi torunu torbası motorcu olur da aklı başına gelir itin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar