Kotu hava sartlarina uzun yolda yakalananlar

Kutahyadan izmire giderken aşırı yoğun sis bacaklarimi ıslatıyordu. Poşet bantlayip çozmüştüm

arkadaşlar bir sorum olacak. yağmur geçirme konusunda hiçbi sıkıntım yok fakat vizörün dışına yapışan su damlaları için ne yapabilrim. vizörü görünmez hale getiriyor. yağmur yağarken de aynı şekilde. görüşümü kısıtlıyor.

Kardeşim hemen kaskın vizörüne araçların camı için su kaydırmaz spreyler var yada kadınlar temizlik yaparken yeni reklamlarda çıkıyor belki dikkatini çekmiştir viledanın su kaydırmaz spreyleri var onlardan sıkabilirsin

Bu tarz ürünler var ama ne kadar etkilidir faydalıdır bilmiyorum memnun olan da var olmayan da var
http://www.hepsiburada.com/liste/na....aspx?productId=otm09n030&categoryId=20024792

Kardeşim hemen kaskın vizörüne araçların camı için su kaydırmaz spreyler var yada kadınlar temizlik yaparken yeni reklamlarda çıkıyor belki dikkatini çekmiştir viledanın su kaydırmaz spreyleri var onlardan sıkabilirsin

teşekkürler düz vizörüme denicem bi zararı olursa vizöre bi tanesi sağlam kalsın dün yağmur yoktu ama öndeki arabaların sıçrattığı sular çok kötü yaptı. videoda çamurlu suyla deniyorlar belki bi yararı dokunur tekrar teşekkürler :)

ben işe geldim; kışın ortasında hava tahmini havayı açık gösteriyor. daha işe gelmeden kar yağmaya başladı, iş çıkışı yerler karla kaplanmıştı. duro asfalt lastikleriyle zincirlikuyudan ümraniyeye kadar 4 teker (iki ayak yerde :) sürmek zorunda kaldım. trafiği biliyorsunuz, aralardan da gidemiyorum. ondan sonra karda kesinlikle çıkmadım, offroad motoru olmayan da çıkmasın zaten :)

yağmur yemeyen yoktur ama ayakkabımdan ben de suları boşalttığımı hatırlıyorum. poşet geçirmek geldi aklıma ama pantolondan akan suyu gördüğümde eve basıp gitmeyi daha karlı gördüm :)

beb surekli motorumda 2 takin yagnurluk bulundururum hava soguksa bile gydiginde bagciklaei iktiginda hic usumessin yagmur yagarsa zaten sikinti yok aguatos ayinda istanbuldan sapancaya gittim kartepeyw cikacaktim herkes donarsniz yolda dedi motorla gderken bile terliyorduk yolun yarisinda titremeye polarlari gyneye basladik oda kesmedi yagmurluklari gydk tepeyi goremeden indik

hsk

Uzun mesafe değil ama fena ıslanmıştım sabah işe giderken hava mükemmel derecede güzeldi akşam tam çıkma saati geldiğinde bi gök gürültüsü ortalık sel suya döndü Allah dan iş yerinde mont um vardı onu giydim bide inşaat ustası ndan alt yağmurluk pantolon aldım buna rağmen eve vardığımda havuza düşmüş gibiydim ev ve iş yeri arası 5km sadece :)

arkadaşlar bir sorum olacak. yağmur geçirme konusunda hiçbi sıkıntım yok fakat vizörün dışına yapışan su damlaları için ne yapabilrim. vizörü görünmez hale getiriyor. yağmur yağarken de aynı şekilde. görüşümü kısıtlıyor.

Elmayı ikiye böl.. elma suyu tüm vizöre bulaşacak şekilde yarım elmayı vizöre sür.. Bak bakalım yağmur damlası tutunuyor mu ?

teşekkürler düz vizörüme denicem bi zararı olursa vizöre bi tanesi sağlam kalsın dün yağmur yoktu ama öndeki arabaların sıçrattığı sular çok kötü yaptı. videoda çamurlu suyla deniyorlar belki bi yararı dokunur tekrar teşekkürler :)
Üstat bundan memnun kalırsan bende tercih ederim hem arabanın da camınada sürerim mesela

Uzun mesafe değil ama fena ıslanmıştım sabah işe giderken hava mükemmel derecede güzeldi akşam tam çıkma saati geldiğinde bi gök gürültüsü ortalık sel suya döndü Allah dan iş yerinde mont um vardı onu giydim bide inşaat ustası ndan alt yağmurluk pantolon aldım buna rağmen eve vardığımda havuza düşmüş gibiydim ev ve iş yeri arası 5km sadece :)

işten dönerken yağmur başlamışsa motoru bırakıyorum toplu taşıma ile geliyorum evime. koyabilecek yeriniz varsa bırakmanızı tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------

Üstat bundan memnun kalırsan bende tercih ederim hem arabanın da camınada sürerim mesela

deneyip burada yazarım tabiki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Elmayı ikiye böl.. elma suyu tüm vizöre bulaşacak şekilde yarım elmayı vizöre sür.. Bak bakalım yağmur damlası tutunuyor mu ?

elma ilginç bi yaklaşım önce bunu denicem :D merak ettim

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yağmurda sürmeyi seven bi ben varim galiba.:silent:

hsk

Aslında iş yerinde daha güvende hem kapalı otopark da fakat eve giderken iki minibüs değişmem gerekiyor 2tl den 4tl yapıyo 4tl ye 1lt ye yakın benzin alıyorum oda 40km yol demek oda 4sefer işe gidiş geliş demek :)

Aslında iş yerinde daha güvende hem kapalı otopark da fakat eve giderken iki minibüs değişmem gerekiyor 2tl den 4tl yapıyo 4tl ye 1lt ye yakın benzin alıyorum oda 40km yol demek oda 4sefer işe gidiş geliş demek :)

4 tl caninizdan önemli olmasa gerek :) yaklaşımınızı çok yanlış buldum kusura bakmayın

Çok yağmura yakalandım. Kıyafet nizami olduğu için, çok etkilenmedim. Lakin Muğla yağmurları şiddetlendim mi affetmez.Otomobille bile çok zorlar. Kısa mesafe sorun değil de,uzun yola gideceksem, meteorolojiden hava durumuna bakar,ona göre ilave tedbirimi alırım. Şiddetli yağışta ilk kapalı tesise sığınırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar