Antalya'nın yağmurları meşhurdur bir başladımı sel yapmadan asla bırakmaz, o yüzden birçok kez sağanak yağmura yakalandım, ilk yakalandığımda Kemer'den Antalya'ya gidiyordum ve gafil avlandım, altımda yağmurluk yoktu ve eldivenim de yazlık eldivendi, üstümdeki mont içine zerre su almadı ama ayakkabılarımın içide dahil belden aşağısı ve ellerim sırılsıklam olmuştu, lastiklere güvenemediğim için yavaş gitmek zorundaydım 60'ı geçemedim 40-50 arası gittim hep, hele ki birde o havaya rağmen 70-80 hızla giden bir kamyonun yerdeki yoğun su birikintisini benim üstüme bir atması vardıki akıllara zarar, kamyon ön tekerinden başlayıp arka tekerine kadar yerde ne kadar su varsa hepsinide kaskımdan aşağıya boşalttı öyle ki durmak zorunda kaldım çünkü bildiğiniz yıkadı beni hiçbirşey görmüyordum, o dakikaya kadar su almayan montumda "benden bu kadar" dercesine salıverdi kendini çünkü kaskımdan akan su olduğu gibi boynumdan içeriye akmıştı ve yapabildiğim tek şey "laaaaaaaaannn" diye haykırmak oldu :queen: ağzıma giren su yüzünden onu bile su püskürterek zor söyledim :queen: çünkü gelen su kaskın içini bile doldurmuştu üstte Mehmetenis arkadaşımızda bahsetmiş LS2 kaskın yaptığı buğu yüzünden kaskı da tam kapayamamıştım açık olan yerden ağzım yüzüm su içinde kaldı, Antalya'nın girişinde bir benzin istasyonunda durdum ısınmak için içeriye girdim zira donuyodum, kasiyer çocuk bile şaşırdı "abi napılar sana böyle" diye baktı kaldı :mrgreen: zira ben çıkarken durduğum yeri viladalamak zorunda kalmıştı o derece su akmıştı :queen: ama şunu söyleyeyim yine olsa yine çıkarım, üşümek dışında sağanak yağmur altında uzun yolda motor kullanmak inanılmaz keyifli birşey, yağmur geçirmeyen bir kıyafetiniz varsa kesinlikle tavsiye ederim, ben bu olaydan sonra maddi sıkıntılar yüzünden uzun süre çöp poşeti taktım, bildiğin konteyner gibi geziyodum yolda :queen: ama sonra canıma tak dedi ve aldım rahat ettim :cat: