Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?
geçen yıl 6.ayda aldığım motorumu toplamda sadece 3 gün kullanmadım meteroloji yoğun kar yağışı olacak demişti(gerçi yağmadı ama)onun dışında kar yağmur rüzgar fırtına hiç fire vermedim. Nasıldı diyecek olusanız zor hava şartlarında motor kullanmak eziyet zevk alamıyorsunuz...
ben bir kez dağlarda toprak yolda yaklaşık 40 dk.sulu kar altında gittim. yağmurluğum vardı ama kalitesizdi.sucuk gibi oldum. bir kez de yağmurun altında yaklaşık 1 saat gittim.fakat bu sefer yağmurluğum kaliteydi. bir damla su fire vermedi.
karda sürmeye çalıştım ama ne fayda,patenaj çekip durdu motor
araba sürmeyide biliyorum motor sürmeyide ..hiç bi zaman arabayı sevmedim
derler yha...gözüm ondan(motordan)başkasını görmedi...yağmur çamur.kar demeden gezerim ark....
Kar haricinde, buzlanma riski olduğunda da trafiğe çıkmam. Eğer Kara yolda seyir halinde ansızın yakalanırsam, uygun bir yere kadar vaziyeti kurtarırım ve sonra emniyetli bir yere kilitlerim.
CBF150 varken egzos suyun altında biniyordum kışın. Yağmur çamur demeden. Güzel bir çizme ve yağmurlukla geçen kış çok gezdim. Sadece eldivenler çok ıslanıyor akşam sürekli kurutuyordum. Karlı-Buzlu yollar sakat olur sanırım hiç kullanmadım.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben her hava koşulunda motor kullanıyorum sadece yagmurun ilk başladıgı anlarda yada yogun kar yağışı varsa motoru kullanmıyorum.Hayatım boyunca araba kullanmadım her nekadar orduda eğitimlerini aldıysamda manevra ve diğer hususlarda arabalar bana göre çok büyük ve şehirde gereksizler.Hayatta zaman kaybını birtek geriye alamıyoruz ve benimde zaman kaybına tahamülüm yok.