Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?

Kötü Hava Koşullarında Motosiklet Kullanıyormusunuz?

• Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.

Oy: 596 31.0%
  • Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.

Oy: 291 15.1%
  • Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim

Oy: 197 10.2%
  • Hava sıcak olsun yağmurda da karda da :) binerim

Oy: 144 7.5%
  • Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim

Oy: 279 14.5%
  • Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım

Oy: 416 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,923
yağmurlu havada o motorunun altından gelen fışır fışır ses:)
yandan Geçen arabann üstüne çamur sıçratması sonra azına ne gelirse sayman:)
ulaştığın yere vardığında motoruna kahraman gözüyle bakman:p
Motorumu seviyorum:queen:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

güneş,yağmur,çamur,kar demeden her hava koşulunda kullanırım çünkü ben cross hastasıyım hava ne olursa olsun yeterki yol alabilecek kadar bir arazi aldığım adrenalini tartabilecek kadar sağlam bir kalbim olsun yeter..........

herkeze saygılar-sevgiler

Zorlu koşulların güçlü adamıyım diyorsun.:queen: Ben de:cherry:

ah bii olsa ah bi yağmurda düşük hızda açıcam kaskımın vizörünü çekicem içime toprağın kokusunu dinlicem yağmurun kaskımdaki şarkısnı oooof offf :salut:

Yaz-kış farketmez motosikletimin keyfini çıkarmaya bakarım.:)

İşte karla kaplıyken çıktığım Kartepe'den iki fotoğraf;

s6001200.jpg

s6001240.jpg

Motosikleti
Hornet
Yaz-kış farketmez motosikletimin keyfini çıkarmaya bakarım.:)

İşte karla kaplıyken çıktığım Kartepe'den iki fotoğraf;

s6001200.jpg

s6001240.jpg

Abi aşmışın sen:p
Kar yağdımı benki dışarı çıkmam:mrgreen:Kar'ı pek sevmediğimden kötü anıları var:cherry:
Bide motorumu çıkarcam mümkünatı yok :p

Abi aşmışın sen:p
Kar yağdımı benki dışarı çıkmam:mrgreen:Kar'ı pek sevmediğimden kötü anıları var:cherry:
Bide motorumu çıkarcam mümkünatı yok :p

Yaz-kış derken işin doğrusu; yağmur yada kar yağarken geziye çıkmam yolda yakalanırsam o ayrı.:cat:

Fotoğraflardaki gezilerimde kar var ama hava açık güneşli..:)

keyif almak için riske gerek yok.motorsikletlerin yok kabul edildiği türkiye şartlarında asla ...zorunlu durumlar hariç

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün gece biraz gezeyim dedim dondum ..:salut:

Güzel ve kaliteli termal bir içlik, kaliteli mont ve pantalon, buhar camı olan bir kask, sileceği olan bir eldiven, birde yağmurluk, fizana bile giderim kimse tutamaz, beni.

Kötü hava koşullarında motor kullanmak delikanlılık değildir. Konu ıslanmak veya üşümekten ziyade bir yere sağ salim gidebilmektir. Yağmurun yeni yağdığı ve asfaltın üzeri çamurlaştığı zaman çok dikkat edin. Çok soğuk havalarda kara buz denilen gözle görülmeyen buz tabakasına dikkat edin. Lastiklerinizin ısınmasına ve parmaklarınızın üşümemesine dikkat edin. Diğer araçların sizi daha zor farkedeceğini, fren mesafenizin uzayacağını unutmayın. Ve en önemlisi kıyafetiniz tam olsun. Bu arada ben bugünkü yağmurda işe motosikletle geldim. Bir dahakine gelirmiyim? Şartlara göre değişir.

Varmı bugün dışarı çıkıcaklar İstanbuldan :p

öğlene doğru bayrampaşadan cerrahpaşaya geldim... feci yağmur yağıyordu. alt yağmurluk yoktuu :salut::pr: uçarı kaçarı yok yaaa :) güzel bir alt yağmurluk alıp kar ve buzlanma haricinde kullanıcam artık... 1 saatlik (cerrahpaşadan-bayrampaşaya) İETT otobüs yolculuğumu 12 dakikaya düşürüyorum :cat:

valla benim bölgeme kargo çıktıgı sürece mecburi biniyorum :) ayrıca bide işe git gel var avcılar mecidiyeköy 47 km :) git gel 94 km :mrgreen: benim motor diğer çalışanlarınkine göre %70 daha fazla km yapıyor hee tabi rOmeO yu karıştırmamak lazım adam maltepe pendik kemerburgaz falan filan derken ilk 10 000 i gören eleman olmak üzre :mrgreen:

Valla yeğenim yeni biniciyim:pr:Bence çok kötü< havalarda binmek kolay inmek zor olur diyorum en azından doğal< yollardan.Lütfen mecbur kalmadıkça düzgün havalarda motora binelim:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar