Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?

Kötü Hava Koşullarında Motosiklet Kullanıyormusunuz?

• Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.

Oy: 596 31.0%
  • Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.

Oy: 291 15.1%
  • Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim

Oy: 197 10.2%
  • Hava sıcak olsun yağmurda da karda da :) binerim

Oy: 144 7.5%
  • Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim

Oy: 279 14.5%
  • Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım

Oy: 416 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,923
Motosiklet günlük güneşlik havada en güzel haline bürünüyor ama yağmura da alışık olmak lazım. Gün güzel başlayıp yağmurlu bitebiliyor, hatta bana genelde öyle oluyor :) Yağmurda sürüşün de kendine özgü bir güzelliği var ama özellikle trafiğin yoğun aktığı zamanlardaki keskin virajlar iyice yavaşlamayı gerektirdiğinden can sıkmıyor değil. Ülkedeki psikopatların %98'i direksiyon başında çünkü...

tatlı su motorcusuyum ben ::))) edirne çok soğuk ve yağışlı.yani ya soğuk ya da yağışlı :::)))

kar ve buzlanma olmayınca binerim.Ama yağmurlu havalarda çok riskli oluyor.

Soğukta arabaya, diğer zamanlarda motora binmeyi tercih ediyorum. Çocuklardan fırsat bulabilirsem tabi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayatımızı riske atmayacağımız sürece binebiliriz arkadaşlar.Islak zeminde binmek o kadar tehlikeli olmasa da ıslak zeminin,soğuktan dolayı buzlanması çok tehlikeli olabilir.ve bu ıslak zeminin ne zaman buzlanacağını kestiremezsiniz.Siz yolun sadece ıslak olduğunu sanarsınız ama allah muhafaza bir buz çıkarda kayarsanız haliniz duman.:pale: (Bana çok denk geldi,tecrübeliyim).Hele kar yağışı varken binmek hiç akıl karı değil arkadaşlar.Hayatınızı hiç riske atmayın derim.Haaa ben binermiyim;kar olmadığı sürece donuma dek ıslanıncaya kadar binebilirim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Asırı yagmur olmadıkca binerim...Şakır şakır yagarsa binmem.

güneş,yağmur,çamur,kar demeden her hava koşulunda kullanırım çünkü ben cross hastasıyım hava ne olursa olsun yeterki yol alabilecek kadar bir arazi aldığım adrenalini tartabilecek kadar sağlam bir kalbim olsun yeter..........

herkeze saygılar-sevgiler

yağmurda binmem,hem zevk vermez hemde gereksiz risk,çıktığımda hava güzelse sonradan ani sağanak yağmur yağarsa,yağmur dinene kadar çeker bi kafeye falan beklerim,eğerki dinmezse veya park edeceğim biyerde yoksa donuma kadar ıslanacam o garanti:p ,karda söylememe bile gerek yok asla ve asla,ani durumlara yakalanmamanın en güzel yolu hava durumu takibi ama bazen onada güven olmuyor,zemin ıslaksa ve hava çok soğuksa yine kötü ama yağmur yağmıyorsa eğer daha dikkatli olur gene kullanılırım,sonuçta üşüme derdim yok :cat: ,tabi en keyiflisi ve en güzeli temiz,güneşli havada yeni yıkayıp cilaladığın motorunla çıkıp dolaşmak :bounce:

Yağmurun olmadığı her mevsimde, yerde, zamanda binerim. Ama yağmurda güvenlik seebiyle binmiyorum. Kış yaz farketmiyor biniyorum.

Görüşmek üzere.

yağışlı havalarda çok tercih etmem ama otobüsleride sevmem,işim varsa binerim:cat:

Yaa daha 23 günlük motorcuyum karda işe geldim bakalım akşam nasıl gideceğim:queen: :queen: .
Yaa bu motor acayip bir hastalıkmış insan onsuz biryere gitmeyi düşünemiyor:pr:

kar yağmur ve çamur farketmez bizim felsefemiz dört mevsim motor.selamlar

hiç tanımam binerim.çok bindim.motor kalıncaya kadar şansımı zorlarım.çünkü çok zevkli oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Özellikle soğukta binmeyi severim.
Yazın binmeyi fazla sevmem (mont giyemediğim için).
Yağmurda tercih etmem (scooter olsa binebilirim çünkü o zaman bacaklarım ön tekerlekten gelen suyla ıslanmayacak).
Karda ise binmem.

Son düzenleme:
rüzgar cok etkiliyo ön tarafı henüz15 yasindayım kalın da giyemem kayar filan basımız belaya girer
:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar