BIYIKLI, olcan138 ve ben; şu ana dek beraber 1000km'den çok yol yaptık. Düz yollarda hemen her zaman (maalesef limitlerin biraz üzerinde olan) ortalama 90km/sa civarında hızlarda yol aldık. Her şerit değişiminde veya yol ayrımında düzgün biçimde sinyal verdik. Bırakın her kilometreyi, her santimetrede ve her sıcaklıkta kask-mont-eldiven-dizlik giydik. Hiç birimiz bir defa bile makas atmadık.
Kurallara uyan, uyuyor.
..sizin gibi benim gibi düşünenler trafikte motosikletle seyiredenler maalesef çok az bi grup neslimiz tükenmek üzere sanki isimlerinizi not aldım bir dahaki gezide yakınınızdayım takipçinizim.

yanlış anlaşılmasın sakın maksadım üzüm yemek bağcuyu dövmek değil.
Bu yazdıklarınız spekulasyondan ibaret. Motosiklete binmeyi bilen insanlardan oluşan gruplarda, ki bu gruplara birçok örnek verilebilir, tüm kurallara uyulur. Ayrıca birçok grubun disiplini sağlamak amacıyla kendi kuralları bile olabilir. Bu tür kurallara ve disipline sahip gruplarla dolaşmadıysanız, bu sizin şanssızlığınızdan olabilir. Bu sitede senelerdir kurallara riayet etmenin gerekliliğinden ve öneminden bahsediyoruz, biliyorsunuz. Ben 41 yaşındayım, evliyim, bir çocuğum, çok şükür güzel bir yaşantım var. Motosiklet kazalarının nasıl sonuçlar doğurduğunu her gün birinci elden izlememi sağlayan bir de mesleğim var. Doğal olarak elimdeki bu imkanlar olduğu için mevcut tüm kurallara uymaya çalıştığım gibi, ayrıca kendi bazı prensiplerimi de geliştirdim. Ayrıca bahsettiğiniz gibi 200-250'lerle giden bir motosiklet topluluğu ile de birlikte olmadım.
O yüzden amacımız burada talkım verip salkımı çaktırmadan götürmek değil. Amacımız motosikleti sağlıklı kullanan, uzun ömürlü (!) arkadaşlar edinmek.
..RİGEL hocam 35 yaşıma kadar kesin bilmediğim hiçbir konuda spekülasyon falan yapmadım hayatta da işim olmaz yapmam..takıldığım noktada zaten bu tür faydalı bilgilerin sadece forumlar arasına sıkışıp kalmış olması kurallara azami dikkat eden motosiklet ve araba sürücüsü birisi olarak sadece grup sürüşlerinde değil solo sürüşlerdede herkesin mutlaka kendi can emniyeti açısından muhakkak kurallara uyması gerektiği kanaatindeyim..kuralsızlık konusunda çok fazla örnek gösterebilirim burada sizlere o zamanda kendimi gammazcı gibi hissedebilirim ki gammazı yada çamur atmayı vs. sevmem eğer benim söylediklerime karşı şüpheleriniz varsa ki olabilir ,size hangi gezilerde sürat limitlerinin nasıl aşıldığını bunun hangi gezilerde yapıldığını,kimler tarafından yapıldığını şahitli olarak özelden söylerim .hiç istemediğim halde !! ltf. bana önyargılı yaklaşımda bulunmayınız,ben sizin tercihlerinize,tarzınıza,teorilerinize saygı duymak üzereyim.. ZİRA sizin böyle kuralsız limitsiz bir motosiklet grubu içinde hiç seyahat etmemiş olmanızı hayretle karşılıyorum adınızada seviniyorum ayrıca gerçekten çok şanslıymıssınız. size kazasız belasız hayırlı uzun ömürler dilerim, hatta nezdinizde tüm bilinçli oto-moto sürücülerine dilerim..:rendeer: