Biker Jeans'in pantolonları çok güzel fakat fiyatları olması gerekenden yüksek. Yine de bir inceleyin derim.
ilk pantolonum Riderdenim Poyraz, rahatlığından memnunum fiyatı da uygundu.Durt siyah aramid, 4riders patrol cordura ve Garaj Alpinestars Sektor
Motosiklet pantolonlarının olayı ama sürüklenme esnasında kumaşın parçalanmayıp, sürtünme kaynaklı derideki doku kaybını önlemek. Düşük hızlardaki düşmelerde bile normal kumaşlar anında parçalanıp deri açığa çıkıyor.Yaz sıcağında kot pantolon işi çok zor bence.
Ben son zamanlarda yaz sıcağında artık korumasız kargo pantolon (üstte resmi olan) giymeye başladım.
Uzun yol için yazlık Revit Airwave 2 pantolonum var ama o da çok hantal.
Kargo pantolona koruma diktirmeyi düşünüyorum.
Var, Riderdenim Alizemotosiklet şortu üretecek yok mu?
Alıp da kullanan var mı acaba nasıldır? Bu yazın çok işe yarar. Motordan inince çıkar at çantaya miss.
Bu tip sökülüp takılabilir ekipmanlar, hele markası Riderdenim ise bana pek güven vermiyor.Alıp da kullanan var mı acaba nasıldır? Bu yazın çok işe yarar. Motordan inince çıkar at çantaya miss.
Rider denim o sorunu belin kemer kısmını yüksek yaparak çözmüşBiker Jeans, Riderdenim ve Alpinestars kullandım. Kaliteleri benzer, bu konuda şikayetim olmadı ama Astars daha rahat hissettiriyor. Motomax da indirimde olan modellerinden birisiydi.
Fakaat, Biker Jeans da şöyle bir sorun var, 1 2 modelini denedim sonra da peşini bıraktım artık.
Kemer de taksam, göbeğime kadar da çeksem, motora oturunca çatal fazla açılıyor abi. Hani toto aynı toto, beden de tam, diğer pantolonlarda böyle bir sıkıntı yok. Polis görse teşhircilikten ceza yazar. Mahallede adımız çıkar. Racingci giyse konvoy olur. Kesiminde bir sıkıntı var herhalde, alışmayınca durmuyor mu anlamadım![]()
fermuar parçalarının üstüne düşünce bacağı yaralayabilir.Alıp da kullanan var mı acaba nasıldır? Bu yazın çok işe yarar. Motordan inince çıkar at çantaya miss.