Koşuyolu Acıbadem tarafında oturan arkadaşlar

Konuya geç vakıf oldum. Ben de Koşuyolu Özlem Sitesi'nin (mavi bloklar) yanında sokakta ikamet etmekteyim.

Görüşmek dileğiyle.

arkadaslar, su moda+tophane toplantisina cogunuz katiliyorsunuzdur herhalde ama o aksam islerim oldugu icin ben buyuk ihtimal katilamayacagim. ama daha sonra, bir tarih ayarlayıp toplanalim isterim. komsu sayilabilicek motorlu arkadaslar tanimak cok guzel olur dogrusu. ayarlayalim birseyler.
sevgilerr.... :king: :king: :king:

selam..bende çamlıca tarafında oturuyorum...buluşma olursa kesin gelirim...akşam ları filen buluşalım bence..iyi olur...bendede ehliyet yokta :)

malesef evet yaaa...bakalım bu akşam çıkabilirsem gidicem buluşmaya :pale:

makarna' Alıntı:
Arkadaşlar, Koşuyolu, Acıbadem, Kadıköy, Moda taraflarında oturan kimler var ya, tanışsak, görüşsek guzel olmaz mi? :queen:
Bence super olur, hadiii!! :rendeer:
maltepeden sevgiler saygılar

Selamlar ben Acıbademdeyim keeway süper ligtim var bej rengi

herkese selamlar :bounce:

AAAAAAAAAAAAAAA ! MAKARNA TOPİK AÇMIŞ! DUR HEMEN SALÇA OLİYİM EHEEHEHULEELE... acıbadem veya kadıköy tarafındakilerle tanışınca neolcak? başın göğemi erecek? diğer semtlerde oturanlar insan değilmi ne demek istiyosun sen makarnaaaaaaaaaaaaaa :queen: :queen: :queen: :queen:

Bence Bölgesel Buluşmalar Guruplaşmayı Körükler. Toplanılacaksa Bölge Ayırt Edilmeden Herkes Gelmeli..........(Birliktelik Adına Tabiki) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar