Koşu Bandı Kullananlar.Acil!!

Arkadaşlar merhaba Koşu bandı almak istiyorum.Alacağım ürünü sadece ben kullanacağım ileriye dönük bir ürün almak istiyorum ama kaç beygir olması gerekir,ne gibi özellikleri olması gerekir,ne marka almalıyım,servis ağı hangi markada daha iyi
Bütçem mAx 1000 TL

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kullanmıyorum ama almayı düşündüğümde vardığım sonuç çok gürültülü oluşuydu. Kullanan herkes bundan şikayetçi. Koşu bandı rahatsız edici bir ses çıkartmıyor ama eğer çok yavaş kullanmazsan attığın adımlar komşularını rahatsız edecek kadar gürültü yapabiliyor.

Hmm.Ben de o siteden bakıyorum da boy 1.90 kilo 103 ebat olarak hangi ölçülerde seçmeliyim bilmiyorum

bütün koşu bantları koşmaya başladıgın an gürültüye başlar. motor sesleride gürültü yapar sadece adımların degil. sırf cardio yapmak için alıyosan havada yürüyüş aleti veya bisiklet öneririm. aynı işi yapar. dahada iyi yapar hatta kalbi zorlamazsın :cat:

Markasını, beygirini cartını curtunu bilmem anlamam. Evimde var. Kendi çatımda kullanıyorum. Adımlar ciddi anlamda gürültü yapıyor, altımda kendi dairem olduğundan sıkıntı yaşamıyorum ama apartmanda ciddi anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Uzun süredir kullanmadığım dunlop marka bi koşu bandı var zamanında hiç sorun yaşamadım ses konusunda (ev müstakil.).
Benim düşünceme göre yalın ayak koşuldumu her koşu bandı ses yapar.
Çünkü direk olarak topuk çarpıyor.
Zaten satarken spor ayakkabı önerirler.
Ufak bi spor salonuna gidip makinalara bakın derim genelde dayanıklı ve fiyatı uygun ürünleri tercih ederler.
Aldıktan sonra ses sorunu yaşarsanız koşacağınız zaman alt komşuyu sinemaya falan gönderin :p

Evde koşu bandı cok gereksiz bence. Spor salonuna gitmenizi tavsiye ederim. Hem deneyimli hoca eşliğinde hem her türlü alet ile hem sosyal çevre için ideal. Ben 2 haftadır gidiorum kaslarım hiç olmadıgı kadar diri. Ve 1 bucuk kilo zayıfladım. Ücreti 60 - 70 tl aylık. Yıllıkları 350 - 1000 tl arası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar