Korumam Tam da Boynumu nasıl Koruyacam Diyenlere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selam
motora binerken kafamızı, göğsümüzü, omzumuzu, dizimizi, dirseğimizi vb birçok yerimizi koruyoruz da boynumuz için napalım diyenler vardır bende bunlardan biriydim ve araştırdım buldum... ben boynun omur ilikten daha çok korunmasnı düşünen arkadaşlar için ekteki ürünü buldum ..

Önemli not: insan vücudundaki en önemli organlardan biri olan omurilikmiş ve buradan alınan darbelerde felç olma riski çok yüksekmiş omur ilikin altlarından alınan darbeler de felç olma riski daha azken kafaya doğru cıktıkkca felç olma riski artıyormuş bu yüzden en kritik böle olarak ense dediğmiz yermiş ve burayı korumalıymışız..

http://www.mototas.com/tr/urunler/d...rubu=9&ozellik=16&kategori=NoneKategori&ara=1

neck 4 : 50 euro
neck 6 : 65 euro

imiş ve fiyatlara kdv dahilmiş en yakın zamanda gidip bir tane alacağım

hepimize kazasız keyifli sürüşler

Valla bende hep düşünüyordum,sağolasın,almak lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
korumalarda soooooon nokta....

7.45lik magnum

özellikleri...
*yaklaşan taksiciyi, minibüscüyü, ışık ihlali yapan yayayı tek kurşunla yere serin :queen:
*hafif yapısı ile kaskın içinde taşınabilr
*yaz kış kullanabilirsiniz
*otomatik sarjör
*motorunuzun rengine boyanabilir dış nikelaj kaplama

birgün böyle bir topic görürsen bilki o zaman robocop olduk:rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
benim de aklımda olan bir üründü hep ama ben bu ürün nasıl giyiliyor onu tam çözemedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim de aklımda olan bir üründü hep ama ben bu ürün nasıl giyiliyor onu tam çözemedim

olduğu gibi ensene yerleştiriorsun sağ ve sol omzunuda kapsayan bir yapısı var önden güzel bi şekilde kilitliyorsun..

Nasıl rahat hareket edeceğiz ama ya :silent: Zaten monta alışana kadar canım çıktı :silent:

Farkılı bir tasarımış etkili olduğuna eminim ama Dishy ninde dediği gibi pek rahat olmaz sanırım... ama sağlık için gerekli :)

f1 pilotları için geliştirilen hansın herhalde motorcu versiyonu.
iyi olduğu muhakkaktır ama bilmiyorum pist haricinde kim nasıl nerde kullanabilir ? hadi bot ayağında dolaş, eldivenleri de motorun bagajına koy. kask bi elinde, mont bi elind, dizlikler artık bilmem nerede, bunu da artık boynundan çıkarmadan dolaşırsın motoru park ettikten sonra. ya da acayip bi top case yaptırmak lazım bütün korulamaları alabilecek...

Efet bunu biliyordum...Sanırım dainese montlar için bağlantı ekipmanı da bulunmakta...

f1 pilotları için geliştirilen hansın herhalde motorcu versiyonu.
iyi olduğu muhakkaktır ama bilmiyorum pist haricinde kim nasıl nerde kullanabilir ? hadi bot ayağında dolaş, eldivenleri de motorun bagajına koy. kask bi elinde, mont bi elind, dizlikler artık bilmem nerede, bunu da artık boynundan çıkarmadan dolaşırsın motoru park ettikten sonra. ya da acayip bi top case yaptırmak lazım bütün korulamaları alabilecek...
kardeş harbi gülme krizine soktun beni:queen::queen::queen:
nebu bizim çilemiz yauv:queen:

Bunun tüm vucut korumasını alsak daha ucuza gelir...

Ya da gelin ben size ithal alçıdan komple body grenaj dökeyim kalıbınıza göre....

abı cım evet belkı pahalı şeyler bunlar ama şöyle bir düşünün hayatınız mı daha pahalı yoksa baktığımız o kıyafetlermı bi düşünelim benım imkanım olsa emın olun şartlarımı zorlar yinede alırım :cat:

Haklısınız mubalağ yapmıştım aslında......

Ben almayın demiyorum (ki tam korumayı şiddetle sanunan birisiyim)

robocop gibi olmak durumu biraz enteresan...

Giyinmek ve soyunmak çok uzun sürüyor bu da bazı! zamanlarda olayın tadına mudahale ediyor...

:p

:)

Kaza sırasında boynumuzu koruyabiliriz aslında biraz soğukkanlı , birazda çabalarsak?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar