Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İhtiyacı olan arkadaşlara kaçırılmayacak fırsat.
Hollanda malı Full Koruma (Omuz,Sırt ve Dirsek) MACNA marka hem yazlık hemde kışlık rahatlıkla kullanabileceğiniz çok şık ve sağlam montlar sadece 200ytl. (Piyasa fiyatı 180-200Euro)
Not. Bütün montların iç astarları çıkartılıp yazlık olarakda kullanılabilinir. Kesinlikle su ve soğuk geçirmez. Değişme garantili. Her beden mevcuttur.
05359760878
![]()
kesinlikle tavsiye ederim. piyasada aynı kalşite ve işçilikte aynı sağlamlıkta bir montu 4-500 den aşağıya alamazsınız.. kumaşı herşeyi dörtdörtlük. korumaları zayıf. ben o yüzden korumalarını çıkartıp köpük korumalardan takmıştım. ancak yazın kullanılamayacak bir mont.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------
Arkadaşlar ilginiz için hepinize çok tşk. ederim, Sabah 10 gibi feyizoğluna gittim ancak aradığım montu bulamadım, ordan bastım fenerbahçeye geçtim ki bütün dükkanları gezdim ve italyan SUDMY marka bir mont aldım bedenime tam oturdu ve günlük giyilebilecek bir mont en güzelide 4 mevsim ve yazlık gibi ince bir yapısı var. 350 TL. ama taksitte biras sorun çıkardılar derken mağaza sorumlusu hoş bir bayan vardı biras şirinlik yaptıktan sonra 5 takside böldüler. BU arada etiket fiyatı 470 TL. idi. Akşam resimleriini koyacağım.
suomy olmasın o