- Konu Yazar
Bu cümle benim teorimi destekliyor sanki :silent:
evet mi diyim hayirmi diyim ne deyim
Bu cümle benim teorimi destekliyor sanki :silent:
Nedir bu göğüs sevgisi
Bu da mı olmadı? O zaman seni bu paklar.
![]()
sonuc olarak ben sanirim alicam boyle bir yelek arkadaslar kobay edicem kendimi hatta kendimi icime yelegi giyip evde yede aticam sertt bi sekilde![]()
Ulen bu gece kimse kaile almıyor beni![]()
sonuc olarak ben sanirim alicam boyle bir yelek arkadaslar kobay edicem kendimi hatta kendimi icime yelegi giyip evde yede aticam sertt bi sekilde![]()
bildiğim kadarıyla yelek mont vs ilk darbeyi almak koşulu ile çalışıyor yani farz edersek ilk darbeni göğüs bölgenden aldın ilk darbeyi vücudun emicektir çok büyük ihtimal :cat:
ama seni tatmin edicekse şöyle birşey daha var 2 3 sene önce görmüştüm markasıda sanırım clover'dı tulum
darbe aldığında darbe alan kısım sertleşip içindeki korumalıklar gibi oluyordu nasıl olduğunu sorduğumuzda içinde özel bir sıvı var ve bu sıvı darbe anında depo yerlerinden çıkıp tulumun içindeki kanallara yayılıyormuş tulumu tekrar kullanabilmek için 1 hafta felan asıp bırakmak gerekiyormuş sanırım en azından bana böyle bilgi verilmişti kızıltopraktaki hondanın yerinde :cat:
sezonuda belkim acariz can yelegi ile yalovada hem yuzmeyede gitcez yadaha erken ama denizdede denemis olurum:queen:
Deli mavi.
Biz ne diyoz, sen napiyon.
Hakkaten deliymissin ha.
Canim kardesim montunu parasute çevirme diyom.Sen ustune bir de kendin sisirmeye çalisiyorsun.
Saglam bir ruzgarda kapaklanacan yere gorcen o zaman onunu korumayi.:cherry:
Kendini oldurme diye gecenin bu saatinde iki saat sunu aradim.
![]()
Al sana koruma.
iste buna cok sevindim link varsa beklerim...vay be varmis demek boylesi bisey:rendeer:
ilkay;
senin dedigin dalga D30
Kiziltopraktaki adam ya atmis kafadan, ya da oyle baska bir malzeme var.
Ne bu ya ascan bir hafta bekliycen.![]()
ben onu bi daha bi araştırayım bulursam marka model linki atarım sana
ama bu "coq"unda açtığı konuda vardı buda linki
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/57427-d30-darbeyle-sertlesen-jel-teknolojisi.html
bunu biliyomda daha kullanilmaya baslamadiki bu:wiinkk:
bunu biliyomda daha kullanilmaya baslamadiki bu:wiinkk: