Korumalı ceketlerde neden on kisim korumasizdir?

Nedir bu göğüs sevgisi :p

Bu da mı olmadı? O zaman seni bu paklar.

Airbag-main_Full.jpg

:queen::queen::queen:

umarım daha detaylı istediğin bir bilgiyi bulursun arkadaşım

ben yatıyorum arkadaşlar yarın şileye gidicem sabahtan dönüşü motorla olucak gelmek isteyen olursa beklerim :cherry:

Son düzenleme:
sonuc olarak ben sanirim alicam boyle bir yelek arkadaslar kobay edicem kendimi hatta kendimi icime yelegi giyip evde yede aticam sertt bi sekilde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonuc olarak ben sanirim alicam boyle bir yelek arkadaslar kobay edicem kendimi hatta kendimi icime yelegi giyip evde yede aticam sertt bi sekilde :)

Arkadaşım bunun içinda patlayıcı var o şişiriyor balonları, bir kullanımlık, sen en iyisi evde atma :)

bildiğim kadarıyla yelek mont vs ilk darbeyi almak koşulu ile çalışıyor yani farz edersek ilk darbeni göğüs bölgenden aldın ilk darbeyi vücudun emicektir çok büyük ihtimal :cat:

ama seni tatmin edicekse şöyle birşey daha var 2 3 sene önce görmüştüm markasıda sanırım clover'dı tulum
darbe aldığında darbe alan kısım sertleşip içindeki korumalıklar gibi oluyordu nasıl olduğunu sorduğumuzda içinde özel bir sıvı var ve bu sıvı darbe anında depo yerlerinden çıkıp tulumun içindeki kanallara yayılıyormuş tulumu tekrar kullanabilmek için 1 hafta felan asıp bırakmak gerekiyormuş sanırım en azından bana böyle bilgi verilmişti kızıltopraktaki hondanın yerinde :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Deli mavi.
Biz ne diyoz, sen napiyon.
Hakkaten deliymissin ha.:)

Canim kardesim montunu parasute çevirme diyom.Sen ustune bir de kendin sisirmeye çalisiyorsun.
Saglam bir ruzgarda kapaklanacan yere gorcen o zaman onunu korumayi.:cherry:

Kendini oldurme diye gecenin bu saatinde iki saat sunu aradim.

548_buyuk.jpg

Al sana koruma.

bildiğim kadarıyla yelek mont vs ilk darbeyi almak koşulu ile çalışıyor yani farz edersek ilk darbeni göğüs bölgenden aldın ilk darbeyi vücudun emicektir çok büyük ihtimal :cat:

ama seni tatmin edicekse şöyle birşey daha var 2 3 sene önce görmüştüm markasıda sanırım clover'dı tulum
darbe aldığında darbe alan kısım sertleşip içindeki korumalıklar gibi oluyordu nasıl olduğunu sorduğumuzda içinde özel bir sıvı var ve bu sıvı darbe anında depo yerlerinden çıkıp tulumun içindeki kanallara yayılıyormuş tulumu tekrar kullanabilmek için 1 hafta felan asıp bırakmak gerekiyormuş sanırım en azından bana böyle bilgi verilmişti kızıltopraktaki hondanın yerinde :cat:

iste buna cok sevindim link varsa beklerim...vay be varmis demek boylesi bisey:rendeer:

Deli mavi.
Biz ne diyoz, sen napiyon.
Hakkaten deliymissin ha.:)

Canim kardesim montunu parasute çevirme diyom.Sen ustune bir de kendin sisirmeye çalisiyorsun.
Saglam bir ruzgarda kapaklanacan yere gorcen o zaman onunu korumayi.:cherry:

Kendini oldurme diye gecenin bu saatinde iki saat sunu aradim.

548_buyuk.jpg

Al sana koruma.

iyide ben bunlari biliyom incelemisdim ceketi, almadan once incecik plastik bunlar ondekiler yani:8
ama sagol arastirdin benim icin eksik olma:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu da full+full korumaymış coq:cat: bunu yazın plajda çıplak çıplak üzerine geçireceksin üff.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
ilkay;
senin dedigin dalga D30
Kiziltopraktaki adam ya atmis kafadan, ya da oyle baska bir malzeme var.
Ne bu ya ascan bir hafta bekliycen.:)

ilkay;
senin dedigin dalga D30
Kiziltopraktaki adam ya atmis kafadan, ya da oyle baska bir malzeme var.
Ne bu ya ascan bir hafta bekliycen.:)

ben onun yalancısıyım oradada yazdım tümüyle eski formuna dönebilmesi bi kaç gün sürüyor demişti ben 1 hafta dedim sadece :cat:

bunu biliyomda daha kullanilmaya baslamadiki bu:wiinkk:

kullanılmaya başlamadığını nerden biliyoruz ?
türkiyede yok diye bilemeyiz her mal her ülkede satılmıyor biliyoruzki :farao:

neyse arkadaşlar ben bu sefer yol alıyorum ufaktan yatmam gerek sizede iyi geceler :cat:

coq mont tulumla ilgili araştırmaya başlamıştır bile bence yarına kadar bulur koyar bile bi resim :cat: bende baktımda olesine bakındım ama şimdilik yarın detaylı bi bakarım kızıltoprağada gider sorarım müsait olursam senin için :cat:

edit:bak bulmuş bile :cat:

Son düzenleme:
suopersiniz hersey icin tesekkurşer tum emegi gecen arkadaslara cok tesekkur ediyorum bunlara bakicam cok faydali oldular benim icin..Allah hepinizden razi olsun arkadaslar sagolun varolun...

eger kaskiniz warsa yuzustu suruklenmek icin sanirim boynunuzun ciddi derecede darbe almasi lazim:S kediler nasil 4 ayak ustune dusuyorsa kaza sirasinda sanirim sadece 2sn kadar kisa bi sure yuzustu gidebiliyoruz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar