- Motosikleti
- Honda CBF 150, CF Moto MT 650
- Konu Yazar
motora korumasız binmek olmaz.bu yüzden dün koruma işini de hallettim hem eşim hemde kendim için.toplamda 450 euro tuttu.
tank pad ve benim dizliğim
ama sanırım bu dizliği geri verip eşimin dizliğinden alıcam.bunun alt kısmı uzun gibi geliyo bana.sanırım daha iyi olacak.
eşimin dizliği
sırasıyla belliğim, eldivenim ve eşimin eldiveni
eşimin montu(4 mevsim-içi çıkan,5 koruma)
benim montum(4 mevsim-içi çıkan-5 koruma)
beni tek düşündüren 2 dizlikte de resimdeki gibi bir vidanın olması.artçı neyse de benim dizlik motoru çizer diye endişeleniyorum.sizin bunun için bir öneriniz var mı?
bir de ben belliği farklı bir amaç için kullanıcam.benim karnım bayaa bir ameliyatlı olduğu için dün aklıma geldi, denedim, rahatsızlık vermedi oturuşa göre, belliği normal değil karında kullanıcam.karnım için sert bir koruma gibi düşündüm yani.
şimdi sırada kasklar var ama onlar için halen araştırıyorum.
seçeneklerim nolan n61-n62 yada laser'in muadil bir kaskı(bu kasklar fiyat olarak 100-115 euro seviyesinde)
onu ne zaman halledicem bakalım.iyice açıldık bu ara çünkü...
düşündüğüm kasklar ise şunlar
kask olarak seçtiğim 1 2 model var.
Nolan'lar benim tercihlerim, laser ler desenlerinden dolayı eşimin çok beğendiği kasklar.sizin bu kasklar hakkındaki fikriniz nedir?
bir de genelde laser bana iyi denmesine rağmen(nolanla aynı deniliyo) bana önceden ginger "dükkanda elime alıp baktım, burun üstü parçası elimde kalıverdi" dedi laser için.sizce laser gerçekten bu kadar dayanıksız mı yoksa o arkadaşımın şanssızlığı mı?
siz nolan ve laser arasında hangi tercihte bulunurdunuz?
sizin de fikrinizi almak istedim...
1- NOLAN NOLAN N61 GRAFIC 55 KASK - 99 euro
2-NOLAN N62 GRAFIC 05 KASK - 107 euro
resmini sadece bu sitede buldum, google da bile n62 diye bişey çıkmadı.
http://www.mototr.com/Default.aspx?_Args=CatSel,60
adresine girip nolan kasklarda n62 grafic diye bakabilirsiniz(kırmızı olan).
3-Lazer LZ6 Katana Kask - 180 ytl
4-Lazer LZ6 Speeddog Kask - 180 ytl
5-Lazer LZ6 Devil Kask - 180 ytl
son olarak sanırım laser'in distribütörü kızıltoprak özen motor ama orası pek meşhur bir yer değil müşteri memnuniyeti bakımından.anadolu yakasında laser kask çeşitlerini görebileceğim uygun fiyatlı başka nereler var biliyormusunuz?
tank pad ve benim dizliğim
ama sanırım bu dizliği geri verip eşimin dizliğinden alıcam.bunun alt kısmı uzun gibi geliyo bana.sanırım daha iyi olacak.
eşimin dizliği
sırasıyla belliğim, eldivenim ve eşimin eldiveni
eşimin montu(4 mevsim-içi çıkan,5 koruma)
benim montum(4 mevsim-içi çıkan-5 koruma)
beni tek düşündüren 2 dizlikte de resimdeki gibi bir vidanın olması.artçı neyse de benim dizlik motoru çizer diye endişeleniyorum.sizin bunun için bir öneriniz var mı?
bir de ben belliği farklı bir amaç için kullanıcam.benim karnım bayaa bir ameliyatlı olduğu için dün aklıma geldi, denedim, rahatsızlık vermedi oturuşa göre, belliği normal değil karında kullanıcam.karnım için sert bir koruma gibi düşündüm yani.
şimdi sırada kasklar var ama onlar için halen araştırıyorum.
seçeneklerim nolan n61-n62 yada laser'in muadil bir kaskı(bu kasklar fiyat olarak 100-115 euro seviyesinde)
onu ne zaman halledicem bakalım.iyice açıldık bu ara çünkü...
düşündüğüm kasklar ise şunlar
kask olarak seçtiğim 1 2 model var.
Nolan'lar benim tercihlerim, laser ler desenlerinden dolayı eşimin çok beğendiği kasklar.sizin bu kasklar hakkındaki fikriniz nedir?
bir de genelde laser bana iyi denmesine rağmen(nolanla aynı deniliyo) bana önceden ginger "dükkanda elime alıp baktım, burun üstü parçası elimde kalıverdi" dedi laser için.sizce laser gerçekten bu kadar dayanıksız mı yoksa o arkadaşımın şanssızlığı mı?
siz nolan ve laser arasında hangi tercihte bulunurdunuz?
sizin de fikrinizi almak istedim...
1- NOLAN NOLAN N61 GRAFIC 55 KASK - 99 euro
2-NOLAN N62 GRAFIC 05 KASK - 107 euro
resmini sadece bu sitede buldum, google da bile n62 diye bişey çıkmadı.
http://www.mototr.com/Default.aspx?_Args=CatSel,60
adresine girip nolan kasklarda n62 grafic diye bakabilirsiniz(kırmızı olan).
3-Lazer LZ6 Katana Kask - 180 ytl
4-Lazer LZ6 Speeddog Kask - 180 ytl
5-Lazer LZ6 Devil Kask - 180 ytl
son olarak sanırım laser'in distribütörü kızıltoprak özen motor ama orası pek meşhur bir yer değil müşteri memnuniyeti bakımından.anadolu yakasında laser kask çeşitlerini görebileceğim uygun fiyatlı başka nereler var biliyormusunuz?