Koruma konusunda yardım..

Selam.Nasipse 1 aya kadar ilk motorumu alıyorum.Öncesinde gerekli olan ekipmenları almak istiyorum.Kuzenim montunu ve dizliklerini verecek.Geriye yanılmıyorsam en önemlisi kask kalıyor.Alacağım motor 150 lik.Şehir içi ve en fazla 200 km çaplı geziler için..Kask markası önerir misiniz?Fiyatları makul olmalı mümkünse.Bir de internet alınma durumunda kask seçimi kafa yapısına gör nasıl seçilmeli?
Bir de eldiven lazım.Nasıl bir şey almalyım.?
Bot için bütçem yok.Harley botum vardı,2 yıldır giymiyorum,onu kullanmayı düşünüyorum.Teşekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

Bir de çeneden açılır kask almak istiyorum.Uygun mudur?

Şimdiden hayırlı olsun. Alabilirseniz Allah kazasız belasız şürüşler nasip eder inşaallah.
En iyi kask alma yöntemi alacağın kaskı deneyerek canlı olarak almak. İnternetten fiyatları araştırıp, fikir edinip, mağzadan alabilirsiniz
İlla netten alacağım dersen başının ölçüsüne göre skala üzerinden alabilirsiniz.
Eldiven elinize göre nispeten büyük olmalı. Tam olacak şekilde alırsanız zamanla özellikle baş parmağı kastığı için acı vermeye başlar ve uzun yolda keyif yerine ızdırap vermeye başlar. Ve mümkünse uzun sayılabilecek eldiven alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar