Kask konusundada ucuza gitme derim. AGV & NOLAN ne marka olursa olsun mutlaka dene. Şöyle dükkanın içinde kask takılı şeilde 10-15 dakika bekle . Sıkıcaksa başını ağrıtıcaksa orda ağrıtsın aldıktan sonra pişman olma.
Kışın kullanmayı düşünüyorsan pinlock özelliği olan bir kask bak .
Şöyle hesap yapsak
400 Kaska
750 Mont ve Pantalon
150 dainese eldiven
İçlik ise en uygun decathlon mağazalarında var şiddetle tavsiye ederim.
Kalan paraylada bot ve bellik .
Ama emin ol bitmiyecek ben motorun parası kadar nerdeyse koruma ekipmanıma para verdim taksit taksit ödüyorum .
Yok kedi kovucu spray , motora örtü , yağmurluk , uzun yol için kulak tıkacı , intercom , vs vs
Önce kendine para harca , paranın yettiği en üst koruma ekipmanlarını almaya çalış .
Bazı arkadaşlar parasının son kuruşuna kadar harcayp motor alıyorlar sonra sıfır koruma geziyorlar.
Ben mesela xmax alsaydım koruma ekipmanına hiç param kalmıyacaktı gittim xenter aldım kalan paramlada önce kendime içimin sindiği ekipmanları daha sonra artçıma tam set ekipman aldım.
Kazayı , Ekipmanları vb şeyleri kafana takman çok normal. Yeni bir hobi ve yaşam tarzıdır motrsiklet keyif almaya bak.
Kışın kullanmayı düşünüyorsan pinlock özelliği olan bir kask bak .
Şöyle hesap yapsak
400 Kaska
750 Mont ve Pantalon
150 dainese eldiven
İçlik ise en uygun decathlon mağazalarında var şiddetle tavsiye ederim.
Kalan paraylada bot ve bellik .
Ama emin ol bitmiyecek ben motorun parası kadar nerdeyse koruma ekipmanıma para verdim taksit taksit ödüyorum .
Yok kedi kovucu spray , motora örtü , yağmurluk , uzun yol için kulak tıkacı , intercom , vs vs
Önce kendine para harca , paranın yettiği en üst koruma ekipmanlarını almaya çalış .
Bazı arkadaşlar parasının son kuruşuna kadar harcayp motor alıyorlar sonra sıfır koruma geziyorlar.
Ben mesela xmax alsaydım koruma ekipmanına hiç param kalmıyacaktı gittim xenter aldım kalan paramlada önce kendime içimin sindiği ekipmanları daha sonra artçıma tam set ekipman aldım.
Kazayı , Ekipmanları vb şeyleri kafana takman çok normal. Yeni bir hobi ve yaşam tarzıdır motrsiklet keyif almaya bak.