Körfez Pisti'nde Motosiklet Heyecanı..

Heyecan mı?

Bu pistde ölmedi mi Sinan?

Bu pist yüzünden.

Bir sene önce.

Hiç bir şey olmamış gibi yaşantımıza devam ediyoruz, yarışlara katılıyoruz, izlemeye gidiyoruz.

Allah korusun bu pist yüzünden tekrar ölümlü bir kaza olursa eğer;
hali hazırda yarışan, izleyen, destekleyen arkadaşlar tekrar piste ve pistten sorumlu yönetime eleştiri yapmaya yüzleri olacak mı merak ediyorum.

:rendeer:yorumsuzum ama icim icime sigmiyorda hani....:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar selam, boy yarışta düştüğümü yazmış nedense ama ben kaza veya düşme yaşamadım. 1000 b kategorisinde 11 yarışçı kalkış yaptık ve 5. olarak yarışı tamamladım.. bilip bilmeden hakkımda yazı ve yorum yazmayın.. arayıp veya mesaj atıp sorabilirsiniz.. herkese teşekkür ederim.. bu haftasonu şunu gördükki izmir seyircisi başkaa:rendeer:
Öncelikle tebrik ederiz....... :cherry::cherry: Düşmeden bitirmişsin... :cherry::cherry:

İzmirdeki ilk yarışında horoz keseceğiz.... :p:p

Listede ilk sırada hasan adını görünce dedim ilk başta ahanda şeytanı kovaladı....:p 1.oldu...:) Herkese duyurdum burda..... Ama sonradan dedim lam bu bizim Hasan değil... :cherry::cherry: Tamam Avni bizim Avni de Hasan bizim Hasan değil.... :p:p:p

Sağlık olsun... Sanırım sengene B de yarıştın...Ne işin var ümit kupasında değil mi?....:p

Takma kafana Hasan... Biz gerekirse İzmite gelir orda da pitt gurubu oluştururuz... Tribüne çıkar orda da bağırırız...

Şunu söyleyim kendim yarışsam bu kadar heyecan yaşayıp eğlenemem...
Bizler buradayız... Herzaman bekleriz.... Daha mangal yakıcaz... :cat::cat::cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Alp Tunay;
abicim sen de her dalga da horoz kesiyosun.
Ne alip veremedigin var horozla yahu.
Seni siddetle kiniyorum.:p

Imza: Fransa kumes hayvanlarini koruma, yasatma,besleme ve dovusturme dernegi.

Bambam tebrik ederim.
Nice muruvetlerini goruruz insallah.:):cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alp Tunay;
abicim sen de her dalga da horoz kesiyosun.
Ne alip veremedigin var horozla yahu.
Seni siddetle kiniyorum.:p

Imza: Fransa kumes hayvanlarini koruma, yasatma,besleme ve dovusturme dernegi.

Bambam tebrik ederim.
Nice muruvetlerini goruruz insallah.:):cat:
:queen::queen::queen::queen::queen:

Hocam en ekonomik yaratık..... :queen::queen::queen:
Kurban kessek Yazık olacak ete..Kimse bitiremeyecek.. :queen::queen::queen: Tamamen duygusal yani... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar