köprü

Sevgili motosiklet.net dostları ,
Tüm motorsiklet kullanıcıları boğaz köprüsünden geçerken çok zorluk çekiyorlardı.Fakat artık motorsiklet içinde OGS kullanımı serbest bırakılmış ,köprü çıkışında OGS satan arçlardan motorsiklet içinde OGS alınabiliyor. Ben aldım bilginiz olsun...Ama bir sorun var OGS'yi nasıl taşıyacağız ? Galiba bir kolluk varmış! bilen dostalarım var ise bilgi verirse memnun olurum.:cat:

evet kolluk var.... ama bazı montlarda OGS yeri düşünülmüş hazır şeffaf bir cep var ben birkaç kez gördüm... yunus motorize ekiplerinin ki bile kollarındaki şeffaf cepte... mont alırken o na dikkat edin..

birolsen' Alıntı:
Sevgili motosiklet.net dostları ,
Tüm motorsiklet kullanıcıları boğaz köprüsünden geçerken çok zorluk çekiyorlardı.Fakat artık motorsiklet içinde OGS kullanımı serbest bırakılmış ,köprü çıkışında OGS satan arçlardan motorsiklet içinde OGS alınabiliyor. Ben aldım bilginiz olsun...Ama bir sorun var OGS'yi nasıl taşıyacağız ? Galiba bir kolluk varmış! bilen dostalarım var ise bilgi verirse memnun olurum.:cat:

motorsiklet değil MOTOSİKLET. site adresinden de bakabilirsiniz :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben kgs aldım bugün ogs olsaydı kaskıma takardım:mrgreen:

istanbuldamısın derdin bitmez kardeşim içinden geçerken bile bu ne diyorum..
allah orada yaşıyanlara kolaylık versin..

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
valla ben camla km saatinin arasında geliyorum geçerken alıp biraz havaya doğru gösterip cup asya kıtasına geçiyorum ama allahtan sitede oturyorumda aynı yerde OGS yi unutmuşum sabah aynı yerde buldum, sanki arabanın torpidosu filan zannettim herhalde kapıları kitledim ya çalınmaz nasıl olsa :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar