Kopru ucretlerinde sevindirici havadis.. :)

Yasadiniz gine iyisiniz... :wink:

bakan_uyarisi.jpg

Haber MD den, Vae-victis -Prometheus

çok güzel haber!!!!
ama Türkiye'mdeki bürokratik süreç düşünülünce, ne zaman yürürlüğe girebileceği konusunda insan düşünmeden edemiyo.. en kısa zamanda gereği yapılır umarım..

Valla DD sana diyecek birşey bulamıyorum :) Bizden kaç bin km ilerdesin ve bunu bizden önce öğreniyorsun ya.. Helal olsun vesselam :farao:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çok Güzel bir haber umarın en kısa zamanda uygulanır. :thumleft:

indirimli ücret alınmasının ülkemiz sporuna ve ekonomisine katkı sağlaması amacıyla Bakanlığımızca da uygun görülmesi halinde
:pale:

adam doğru söylüyor park sorununu, yakıt meselesini ve çevre temizliğini
bir çırpıda çözüyoruz ya hu...
buna kayıtsız kalmamaları gerekir

İnşallah uygun görülür de yürürlüğe girer yeni yasa :farao:

boy

Bundan birkaç sene öncesine kadar zaten indirimliydi. Arabalar 1.500.000 TL verirken motosikletler 750.000 TL veriyordu. Sonra bir ara zam geldi, zamla birlikte motosikletler de araba ücreti kadar ödemeye başladı. Kötü oldu. Hala da böyle devam ediyor. Umarım en kısa zamanda azaltırlar ücreti.

Copy paste olayı burdada çalışıyo...Üretin kardeşim copy paste kolay tabe...

SradCaN, valla köprünün paralı olduğunu bu başlık sayesinde öğrendim..Zaten farketmiyo biliyosun ben plakamı görmeyeli seneler oldu unuttum bile.Sorsan kendi plakamı bilmem yane.

:)
1150 gs varken güzel bir düzenek yapmıştım motora .. ogs den geçerken plakayı bisiklet vitesinden giden bir telle kaldırıyordum bu sayede plaka gözükmüyordu rahatça geçiyordum ama şimdi ogs cihazı aldım koluma takıyorum... birazda para verelim her zaman kaçak geçiş olmuyor ben bile kendimi ayıplıyordum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar