Köprü çıkışındaki talihsiz olay...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
110km/h ile düşen arkasın hızı düştüğü anda şiddi bir şekilde azalmaz mı zaten. ne dersiniz yalnış mı düşünüyorum.

yanlış düşünüyosun, 110 km/saat ile gitmeye devam etmek ister,yere de o hızla sürtünür,çarptığın yere o hızla çarparsın. O yüzden hiçbirimiz uymayız ama şehiriçi hız limitleri 50 km/saattir.

cok acı bi olay , kimsenin başına vermesin demek istiyorum ama hepimizin başına gelebilir. avrupanın belkide en tehlikeli yollarında kullanıyoruz. tekrar yakınlarının başı sağolsun
--------------------------------------------------------------------------
haberi veren hurriyet.com da ki yorumları okudunuz mu :pr: insan değil yazanlar ya , hurriyet.com da yorum koyuyo düzenlemiyo heralde , yuh olsun

arkadaşlar o haberin altına cem sütçü diye biri çok aptalca diyebileceğimiz bişey yazmış insanlarda nasıl mantık var ya adam demişki Motor ölüm demektir binenlere ibret olsun... USA'de organ vericisi diyorlar motor sürücülerine ... böle tiplere uyuz oluyorum cem sütçü gibi zihniyetli insanlar oldukça biz daha çok motorucu kaybederiz

Motor ölüm demektir binenlere ibret olsun... USA'de organ vericisi diyorlar motor sürücülerine ... bu lafı diyebilme cürettini gösterebilenlere karşı bişeyler yapmamız lazım değilmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar