Köprü çıkışındaki talihsiz olay...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah ailesine Sabir versin. :( allah Rahmet Eylesin. Cok Zor Bi durum yaaa. Cok korkunc bi Kaza :( :( :salut: :salut:

roa

Allah rahmet eylesin.İnşallah hiç kimse bir daha böyle birşey yaşamasın.
Yaralı arkadaşda inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur:salut:

Abi işte bu kazaydı benim gördüğüm yaa... Şimdi daha kötü oldum bak :(

allah rahmet eylesin ya sabah sabah canım sıkıldı şimdi :( Cok kotu olmus ya allah oyle kazalardan bütün kardeşlerimizi korusun...

Haberi okur okumaz MTye koştum ya. Allah rahmet eylesin, hepimizi ölümden uzak etsin. Geri kalanlara sabır versin. Çok zor bi durum çok :salut:

Moderatör (forrap)
Dün ''Köprü çıkışındaki talihsiz olay...'' ve bu gün açılan ''Korkunç kaza..(kaskın işe yaramadığı bir an)'' başlıkların içerikleri aynı konu hakkında olduğu için mesajlar birleştirilmiştir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar ben bursa da yaşadığım için olay yerini gözümün önüne getiremiyorum şimdi soracağım şey pek hoş olmayabilir ama benim aklıma takılan bir soru oldu vefat eden arkadasın başı yanlış anlamadıysam bariyerin dikmelerinin arasına girmesi suretiyle hayatını kaybetmiş değil mi. Peki bazı haberlerin biraz abartılma özelliği vardır ya. yani belki o haberi okuyanların dehşete kapılması ve tesiri altına girmeleri için biraz abartılmış olamaz mı giyotin mi bu kafa koparıyor 110km/h ile düşen arkasın hızı düştüğü anda şiddi bir şekilde azalmaz mı zaten. ne dersiniz yalnış mı düşünüyorum.

vallahi hayatımızın içinde dolaşan milyonlarca anlık kötü olaylar yaşıyoruzki dostlar içimiz acıyor her duyuşumuzda görüşümüzde çok üzgünüm yürek acısı...

allah ailesine sabır versin çok kötü bariyer kafasını bıçak gibi kesmiş büyük ihtimal kask takılı fakat emniyeti boynundan bağlı değil açıktı die düşünüyorum çünkü o anda kafasından çıkmış zannedersem çok üzüldüm inşallah bir daha böyle kazalar yaşanmaz :(:( sabah sabah bütün moralim bozuldu allah rahmet eylesin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok üzücü bir olay allah kimsenin başına varmesin geride kalanlara sabır versin allah.ailesi için çok zor bir durum metana,etleri bol olsun inş.az önce msn den savaşxxxxLL görüştük arkadaşıymış onun devamlı dükkanına gidiyormuş hayatını kaybeden kardeşimiz.

Allah Rahmet Eylesin çok üzücü bir haber Allah ailesine sabır versin.

Herkes bir gün ölümü tadacaktır. İşte o an geldiğinde ne bir saat gecikir nede bir an ötelenir. Allah mekanını cennet etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar