Topik dikkatimi çekti şurda yazılanları okudum da pek çoğunuzun nasıl bir insan olduğunu anlamakta zorluk çektim. Keşke köpekler kadar dostluğunuz, dostunuz olsa. İnanın dünyada daha büyük zenginlik olmadığını anlardınız o zaman. Yazık ki pek çoğunuz düşünceleriniz ve yazdıklarınız ile insan olmayı bile hak edemeyecek kadar zavallı olmuşsunuz.
Alınan alınsın kızan kızsın, alınan da kızanda benim için "hiç"tir.
İçinde hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisinden şüphe ederim. Ayrıca hayvan sevenlerin insan sevmediğini aç insanlarla ilgilenmediğini nereden uydurabiliyorsunuz? siz hayvan sevmeyen haliniz ile kaç insana yardım ettiniz? bi arkadaşınız sizden borç para istese vermemek için türlü dolap cevirirsiniz. Bırakın aç olana yardım etmeyi...
Ayrıca size köpek psikolojisinden de bahsedeyim biraz;
En ürkütücü görünen köpeğe bile 1-2 defa yiyecek verin siz onun en büyük dostu olursunuz. Sizin bu jestini hiç unutmaz. Size saldırıyorsa bunun altında arayacağınız sebeb su olmalıdır:
"Acaba daha evvel buna kim ne yaptı neden şimdi böyle davranıyor?" O nedenle aynı hayvan sürekli size saldırmaya yelteniyorsa ona siddet ile karşılık vereceğinize onu sevmeye çalışın, ona yaklaşın, kafasını okşayın, birşeyler verin.
Biz insanoğlu bu zavallılara öyle kötü davranıyoruz ki onlar en fazla bizi ısırabiliyorlar.. onlara yaptıklarımızın aynısını bize yapabilseler heralde köklerini kurutmaya çalışırız.