Köpeklerin motosikletlerle ne alıp veremediği var

köpeklerin saldırma sebebi motorun sesi değil dönen tekerlekler. çünkü bisikletlere de saldırırlar ve hedef tekerlekler olur genllikle. ancak üzerindeki tepki gösterince doğal olarak hedef değişiyor. arabalara da saldırırlar ve yine hedef tekerleklerdir. ilginç bir durum, dönen her şeye gıcık bu hayvanlar. en iyi çözüm köpek savar kullanmak. bunuda herhangi bir av ve kamp malzemesi satan bir mağazadan yaklaşık 10 dolara alabilirsiniz.

ylmzzz' Alıntı:
% 9 değil arkadaşım % 90 :queen:

bu arada motorunuza saldıran köpek çok yakındaysa kaçmayın üstüne sürün kaçıyor zaten :cherry:

yakındayken saldırırsa siz kaçarsanız yandan saldırıyor bi tutarsa paçanızdan vay halinize :queen:

bu biraz piskopatça bi çözüm diil mi sence?

köpeğe vurusan ne olucak,
1. köpek için ne hissediceksin?
2. sen motordan yere gömülmicek misin?

.................................................................

benim 1.5 yaşında bir alman kurdum var, köpekler hareket eden şeylere duyarlıdır, motorun sesi şartlı bi refleks olmadıkça pek önemli diildir onlar için, motorun tekerlekleri (aynı şey bisiklet, traktör vs gibi tekerlek ön planda bütün araçlarda geçerli, araba da ise tekerlek çok göze çarpmadığı için bi tepki yok) onlar için bir oyun aracıdır. durduğunuz zaman görüceksiniz ki ısırmak istediği siz değil motorun tekerleği olcak. Nasıl ki toplara olan meraklarıyla bilinirse köpekler bisiklet tekeri de onlar için odur. Bu durum eğetimli köpeklerde pek görülmez, sokak köpeğininse en son isteyeceği şey bi insana dalaşmaktır emin olun, çünkü hayatı insanlardan zulüm görerek geçer. O yüzden çoğunlukla durup meydan okumak en etkili yöntemdir. yalnız kaskınız takılıysa saldırabilir, çünkü o zaman sizi bambaska bi canlı olarak algılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yavaşlayıp... ne oldu len.. diye bi bagıracan hemen kuyruğu sallamaya başlarlar....Bu şekilde yapıpta ısıran olursa o da senin şansın olur ben karışmam:mrgreen:

abıcım benım it daha tehlıkelı:)motor ustunde benı gordugu ıcın gelen motorluyu(ben gezdırıo olsam bıle) uzerıne gıdıo kuyrugu sallaya sallaya yavsak hayvan..ayrıca jetix in dedigı yontemde etkılı ben uygulamıstım kafayı saga sola cevırdı kaskı cıkarınca..

Hayvandır, ne yapsa yeridir..
Zavallıların aklı olmadığı için içgüdülerinden dolayı böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar.

valla daha geçen kampüse yemek getiren bi servisi honda activadan düşürdüler. hemde sadece yakın temas havlamayla..:) adam sona ayatırdı motoru köpeklerin peşinden koşturdu,çok komikti yaa birinin peşindne koştururken diğerleri de onun peşinden koşturuyor. sona dönüyor bi başkasına aynı şey böle tekrar etti. neyse motora döndüğünde havlamalar devam ediyordu. ne vakit motoru çalıştırıp sürdü gene kovaladı itler.

sonuç ,aldırmadan dikaktini dağıtmadan geçecen gidecen. köpektir bu havlar diyecen yada köpek savar en iyi bastımı aynen uzuyorlar.şahidim yani

ARkadaslar kopeklerın motosıkletlerle alıp veeremdıgı motora baktıkca basları donuyor :)

valla havlayan da ısırıyo inanmayan benim resme baksın şekil AA bence hemen kaç.. saldıran saldırıyo.. bne bilim bana köpek felan saldırırsa bnde ona havlıyom bagırıyom aaaaaa öçğğğğğğ heeeeeee laaaaaaaaaaaaaaaannnnn oooooşşşşştttt felan gibi:queen:

abi ne durması ne yerden egılıp tas flan alması kac ya dırek :) o deilde gecen gun motor lastıgıne ısıyen bı kopek gordum ya bı cozum yokmu bu işe.yakında bende motor alıcamda :)

bi keresinde önümdeki arabayı kovalarken benim önüme düştü salak bende ön tekerle hafif bi dokundum (zaten kendi hızı da var) yerde dönmeye başladı. arkadaş boynunu kırdın dedi arkadan geldiği için görmüştür her şeyi sende ona benzer bişi yap :) DogKiller :)

:) 1-2 saat vicdan azabı çektim ama sonradan düzeldim .. motordan indiğimde ilk baktığım şey jantın yamulup yamulmadığıydı... taş gibi hiç bişey olmamış .. bastım devam ettim bende :)

boraciner' Alıntı:
:) 1-2 saat vicdan azabı çektim ama sonradan düzeldim .. motordan indiğimde ilk baktığım şey jantın yamulup yamulmadığıydı... taş gibi hiç bişey olmamış .. bastım devam ettim bende :)

Aferin!Eminim kendinle gurur duyuyorsundur.

İt oğlu İtler saldırıp duruyorla.Dikkati dağıtırsa insan kaza bile yapar bu meletler yüzünden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Onların da canlı olduğunu düşünmeyenlerin insanlığından şüphe ederim. Bir de yaptığınız matah birşeymiş gibi smiley'ler kullanarak anlatıyorsunuz. Bravo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar