kopek hayvanı beni de kovaladi.ben yokus cikiyordum,bir de okul tumsekleri falan vardi. oyun oynuyo serefsiz dedim, sallamadim, tumseklerde yavasladim falan derken, ikincisi cikti calilarin arasindan.ilki bacagima disini gecirirken sonradan cikan onume gecti. motosikletimle 4. gunumde yasayabilecegim en heyecanli olaydi

mıh mıh.. her zamanki gibi sogukkanliligimi koruyup gazladim, cok geride kaldiklarinda motoru susturdum, dizlerim titremeye basladi. Soldan bacagima baktim, keten pantolonumun diz-bilek arasi yirtilip ucmus bile... Sol baldirimda iki adet dis izi vardi. Okulumun revirine gittim hemen, asi masi dediler, hadi ordan dedim

sıyrık bile yoktu zaten

dişler batmamis, carpmisti.
Bir daha basima geldi ayni olay, bi otoparkin atletik bekci kopegi hirlaya hirlaya yanasti, motoru kapattim, şapşala dondu hayvan. sonra bekci gelince kopegi tuttu.
Cesitli taktikler varmis, eger coban kopegi degilse pesinizden kosan, hizinizi azaltin, o da hizini sizinkine gore ayarliyor (deniyor). Daha sonra da hopp, birden gaza basin, kopek bakakalsin (deniyor) . Bu arada dikkat edin de birinci viteste tek teker olup motorunuzun altinda kalmayin

) Hele, onu nasi yapiolar acep