Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen yıl ilçenin girişinde, tam da hız kesme tümseğinin hizasındaki evde bağlı olmayan bir köpek vardı, 2-3 sefer üzerime atladı. 2gün sonra bir parça et attım, üzerindeki sosu beğenmedi herhalde birdaha görmedim iti.
geçen yıl ilçenin girişinde, tam da hız kesme tümseğinin hizasındaki evde bağlı olmayan bir köpek vardı, 2-3 sefer üzerime atladı. 2gün sonra bir parça et attım, üzerindeki sosu beğenmedi herhalde birdaha görmedim iti.
Kovaladığında dur,yanına gelip havlar havlar susar.susmazsa yavaş yavaş ilerle peşinden gelmez.hızla gidersen devam eder.çok başıma geldi hiçbiri ısırmadı bu güne kadar
Şu köpekleri kaçıran anahtarlık boyuntundaki aletlerden alınıp, motorun görünmeyen bir bağlayıp ve kolay ulaşılan bir yere kablo ile düğmesini uzatmak bence mantıklı. Sonuçta siz korkmasanız bile artçı korkup motorun dengesini bozabilir.
ya bu güzelim hayvanlar insanların en iyi dostu bence ve çok zekiler onlar size saldırır ve tepki verilmezse kaçılmazsa hiç birşey yapmaz çünkü sizin onlara zarar verebileceğinizi düşünür siz birşey yapmazsanız oda size sadece uzaktan havlar buda benin TOTO
kuçuktum, dedem de ördek java vardı ben de depo ustunde gıdıyodum mahallenın serseri köpeği peşimize düştü ama var gucuyle koşuyor.makına da hantal oyle ha deyip gazı versen de gitmiyo orta sürat te kaçamadık köpekten.baktı ısırmaya calısıyo dedem hayvanın çenesıne bı tekme salladı sonra toz duman oldu hayvan yuvarlandı epeyce.ondan sonra uzaktan havlasa da peşimize düşmedi şahsen ben yapabılırmıyım oyle bısey bılmıyorum..