Köpek tehlikeli de ya kedi?

Yazın Lokantada çalışıyordum. 2008 Activa vardı. Neyse dükkandan çıktım aşağıya doğru iniyorum gaz vermeden. Akşam üstüydü. Kadının biri camdan çöp attı. çöpleri karıştıran kedi korktu. yola doğru çıktı kornaya bastım frene bastım motor yavaşladı sonra oda durur gibi oldu bi baktım motorun arkası ufaktan zıpladı durdum. arkada kedi can cekişiyor. Ne yapıcağımı şaşırdım kenara çektim kafasından avuç içini doldurmayacak kadar kan aktı öldü. Hala nasıl oldu çözemedim kedi durdu göz göze geldik sonra birden altıma girdi hani bunlar 9 canlıydı ? Suç şimdi kimde ?

Yazın Lokantada çalışıyordum. 2008 Activa vardı. Neyse dükkandan çıktım aşağıya doğru iniyorum gaz vermeden. Akşam üstüydü. Kadının biri camdan çöp attı. çöpleri karıştıran kedi korktu. yola doğru çıktı kornaya bastım frene bastım motor yavaşladı sonra oda durur gibi oldu bi baktım motorun arkası ufaktan zıpladı durdum. arkada kedi can cekişiyor. Ne yapıcağımı şaşırdım kenara çektim kafasından avuç içini doldurmayacak kadar kan aktı öldü. Hala nasıl oldu çözemedim kedi durdu göz göze geldik sonra birden altıma girdi hani bunlar 9 canlıydı ? Suç şimdi kimde ?

Kardeş seninki 8 ini başka yerlere vermiş sonra senden bulmuş yapcağın bişey yok :)Benimki sağlamdı valla hiç tınmadı bile benim canım gitti onda tık yoktu dönüp tenezzül edip bakmadı bile ya biraz gerizekalıydı yada farkında değil ne içirdilerse :)

Şahsen sırf ezersem çekeceğim vicdan azabını bildiğimden dolayı sokak aralarında her dakika tetikte ve yavaş sürmeye gayret ederim.
şu cümleyi sarf edecek bi insan evladı aradım yukarıdan başladım okumaya..
adamın dibisin görkem :cat:
10 numara beş yıldız :thumleft:
aynı şeyleri bende dile getiriyorum.. ve ben azap cekeceksem benim canım yansın derim.. :bestmt:

Suana kadar hiç ezmedim carpmadım,Ama eger bi kaza durumunda allah korusun acıkca söyleylim,vururum. Düşünsenize sagda araba hayvan önünüze atlıyor kacıcak yer yok ya vurucan ya kacmaya calısıcan..

Kimse istemez carpsın ama,oda bi canlı alıcagı nefes bu kadarmıs

Motorla hiç çarpmadım çok şükür. Bir kez son anda farkedip kedi ölüsünün üzerinden geçtim vıcırk sesini duyunca içim kalktı. Motor haricinde kediye, tavuğa ve tilkiye(!) çarpmışlığım var

biz kedi köpek fasıllarını çoktan geçtik :) köpek düşürür, kedi kaydırır düşürür :) merak ettiğim sırada sığır at yada eşekler var :cherry: :p

geçmiş olsun inşallah tekrarı yaşanmaz , sürat felakettir !

Pek şansımız yok sanki?

car_hits_horse_loses.jpg

horse-car-accident.jpg

image001.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar