Köpek tehlikeli de ya kedi?

Arkadaşlar yolda kovalayan köpeklere çok rastlamışssınızdır ki ben her yola düştüğümde köyde olduğumdan kovalarlar sağolsunlar :) Dün yolda 90-100 km hızla giderken kedi yola fırladı karşıdan karşıya geçeçekti hemen firen yaptım ama duramadım tabki üstünden hızlı bir şekilde geçtim sonrasındada zor toplayıp durdum kenarda, kediye baktım sanki hiç üstünden geçmemişim gibi çekti gitti harbiden 9 canlı bunlar motorda yeniyim 1000 km anca oldu daha neler göreceğiz bakalım yollarda siz siz olun dikkat edin hayvanlara..

uzun süredir ybr ile birlikteliğim var :) nacizane tecrübeme dayanarak söylüyorum, ani manevra, kontra v.b. teknikleri öğrenene kadar ya da önüne hiç bişey çıkmayacağından emin olduğun yollar haricinde 85 i geçme. durmuyor alet.

şimdi çinliler duruyor diyenler olacaktır, km saati çinliler gibi fazladan mesai yapmıyor :) ayrıca mutlaka orjinal fren balatası ve takım olarak markalı bir tubeless lastik kullan.

Kediler 9 canlı değil sen çok şanslısın :queen: Şaka bir yana o hızda çok ucuz atlatmışsın kazayı kediyede sanada geçmiş olsun. Biraz kedileri araştırırsan neden bişey olmadığını anlarsın lastik kalın araba lastiği olsaydı çoktan akbabalar bağırsaklarından kokoreç yapıyor olurdu kedinin :)

sağolun arkadaşlar gerçekten ucuz yırttım yan tarafımdada bariyerler vardı durduktan sonra kalp atışım öyle bir değişmişki anlatamam

geçmiş olsun büyük sıkıntı yola atlayan hayvanlar(istanbuldaki 4 tekerli hayvanlarda dahil )

Motosikleti
Fazer8 abs
Arkadaşlar yolda kovalayan köpeklere çok rastlamışssınızdır ki ben her yola düştüğümde köyde olduğumdan kovalarlar sağolsunlar :) Dün yolda 90-100 km hızla giderken kedi yola fırladı karşıdan karşıya geçeçekti hemen firen yaptım ama duramadım tabki üstünden hızlı bir şekilde geçtim sonrasındada zor toplayıp durdum kenarda, kediye baktım sanki hiç üstünden geçmemişim gibi çekti gitti harbiden 9 canlı bunlar motorda yeniyim 1000 km anca oldu daha neler göreceğiz bakalım yollarda siz siz olun dikkat edin hayvanlara..

zaman zaman benimde başıma gelmiştir. Birde yola çıktığı yetmiyormuş gibi kafayı sana doğru çevirip bakıyorlar:) ne var lan der gibi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.

40-50 ile giderken aynı durumu yaşamıştım. Aniden çıktı. Üstünden geçtim zannettim. Sonra inip kediyi aradım içim cız ede ede. Bir baktım ki kedi koşa koşa uzaklaşıyor,pek sevinmiştim birşey olmadığına. Ama hata benimdi gereken dikkatle sürmüyordum. İyi ders olmuştu bana. Dikkati elden bırakmamak lazım..

Ne köpeği ne kedisi.
En tehlikeli canlılar evrimini tamamlayamamış insanlar.
Daha dün Maltepe minibüs yolunda (normal şartlarda asla kullanmadığım bir yoldur ama bir işim gereği girmek zorunda kaldım bu yola) kadının teki ışıkların 50 m ilerisinde telefonla konuşa konuşa zank diye yola attı kendini.
Ortalama 50yle gidiyordum ve aramızda yaklaşık 5-6m kala yola atladı.
Eğer yerler ıslak olsaydı üzerinden geçmiştim
Hakettiği sözleri işitti tabi yolun ortasında.

o kedi iç kanamadan ilerde bir yerde ölmüştür :(

allahtan seni yoldan çıakrmamış.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınız. :wiinkk:
Ben bir de şu tekerleklere takışan köpeklere çok uyuz oluyorum :jocolor: İş yerime yakın bir yerde var küçük bir şey bir de ,korkuyorum yeminle bir gün ağzı burnu tekere girecekte,ikimize de kıyacak diye :mrgreen:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yola hayvan atlarsa kaçmaya veya durmaya çalışmayın o anda ön freni fazla sıkarsınız düşersiniz motoru sıkı tutun üstünden geçin öncelik sizin hayatınız..

Temkinli girdigim bir virajin ortasinda gece karsima cikmisti kedicik :) hizim dusuk oldugu icin ufak bir manevrayla kurtulabildim. Ama virajdan ciktigimda kedilerinde buyuk tehlike yarattigini farketmis oldum:.

hayvan aracı farkettiğinde kaçıyor en azından. fakat bazı insan şeklindeki yaratıklar aracı görüyor ona rağmen yoldan kaçmıyor.

Ne köpeği ne kedisi.
En tehlikeli canlılar evrimini tamamlayamamış insanlar.
Daha dün Maltepe minibüs yolunda (normal şartlarda asla kullanmadığım bir yoldur ama bir işim gereği girmek zorunda kaldım bu yola) kadının teki ışıkların 50 m ilerisinde telefonla konuşa konuşa zank diye yola attı kendini.
Ortalama 50yle gidiyordum ve aramızda yaklaşık 5-6m kala yola atladı.
Eğer yerler ıslak olsaydı üzerinden geçmiştim
Hakettiği sözleri işitti tabi yolun ortasında.
Zaten o yollarda yürürken veya araba sürerken telefonla konuşanları hücreye atmak lazım.

Ara sokaklarda asla hızlı gitmeyin.
Kedi,köpek,insan herşey fırlayabilir.
Özellikle de kediler otomobil altından fırladığı için hiçbir şekilde önceden farketme şansınız yok.

Şahsen sırf ezersem çekeceğim vicdan azabını bildiğimden dolayı sokak aralarında her dakika tetikte ve yavaş sürmeye gayret ederim.

Ara sokaklarda asla hızlı gitmeyin.
Kedi,köpek,insan herşey fırlayabilir.
Özellikle de kediler otomobil altından fırladığı için hiçbir şekilde önceden farketme şansınız yok.

Şahsen sırf ezersem çekeceğim vicdan azabını bildiğimden dolayı sokak aralarında her dakika tetikte ve yavaş sürmeye gayret ederim.

Ara sokakta şehir içinde zaten gitmem 100 km hızla bu bnm olay şehir dışında oldu bir köyün yakınından geçerken bariyerin altından çıkmasıyla altıma girmesi bir oldu valla bnde bir kedinin bu kadar tehlike yaratacağını düşünmemiştim allah korudu ön frenide arka frenide sıktım başta zaten 1 sn lik bir işti baktım geçicem üstünden saldım ikisinide kedi sanki normal bişymiş gibi devam etti onada şaşırdım baya

sabahları koltuğumu parçalayan branda altında uyuymayı çok seven bi kedi var gerçekten tehlikeli onu sevip beslemek için işe geç kalıyorum her sabah :D

Kocaeli İl Temsilcisi

biz kedi köpek fasıllarını çoktan geçtik :) köpek düşürür, kedi kaydırır düşürür :) merak ettiğim sırada sığır at yada eşekler var :cherry: :p

geçmiş olsun inşallah tekrarı yaşanmaz , sürat felakettir !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar