Köpek gibi sevmek..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Geçen zonguldağa giderken düzcede indim otogarda aktarmalı gittim zonguldağa bu köpek gece 2de bi takıldı peşime 7 kere düzceyi dolandım yok ayrılmaz wcye girerim peşimden gelir kaçarım peşimde deli de oyun oynuyor kereta dolanıp duruyordu bacaklarımın arasında saat 4.10 geçeye kadar taaki otobüsüm gelene kadar otobüse bindim oda otobüse ardıldı muavin kovdu kapıyı kapadı köpeğin üstüne ağlıyordu garibim içim gitti.. Çok güzel hayvanlar ... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Musti,Vallahi Böyle ince bi konu açtıgın ıcın çok tesekkurler,Helal olsun sana yaa..

Yazık bu hayvanlara,çok uzuluyorum...bende maddi imkanım kadar aldıgım kemıklerle bunları beslemeye calısıyorum..Vallahi resmını bıle cekıp koymussun,,,Senin karakterınde ınsanlar cok az bak su konu baslıgından ben bunu bile çıkarırım hemen..Keske herkes senın gıbı olsa..

Musti,Vallahi Böyle ince bi konu açtıgın ıcın çok tesekkurler,Helal olsun sana yaa..

Yazık bu hayvanlara,çok uzuluyorum...bende maddi imkanım kadar aldıgım kemıklerle bunları beslemeye calısıyorum..Vallahi resmını bıle cekıp koymussun,,,Senin karakterınde ınsanlar cok az bak su konu baslıgından ben bunu bile çıkarırım hemen..Keske herkes senın gıbı olsa..

2004te köpek ısırdıydı hacu ondan sonra oldu kıçımdan köpek eksik olmaz oldu... :mrgreen: Bir kere eve giderken 11 tanesi sıkıştırdı eğildim bi ikisini sevdim 9u takıldı peşime eve kadar 2 km yol üstlerine kapıyı kapadım bakıyorlardı ağlamaklı...:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 PM ----------

çok seviyorum ama bi okadarda tırsıyorum bu şirin hayvancıklardan. bahçeli bir evde otursaydım kesinlikle bir köpeğim olurdu :)

çok seviyorum ama bi okadarda tırsıyorum bu şirin hayvancıklardan. bahçeli bir evde otursaydım kesinlikle bir köpeğim olurdu :)

Onlar gerçekten ayna gibidir nasıl davranırsan onlarda öyle davranır sana yüzlerine bak içtenn anlıyorlar köpekli köyün kavalcısına döndüm her gece eve giderken bi iki tanesi takılıyor peşime..:mrgreen: İlk yüzlerine bak yaklaşırlar kafasını okşa biraz dahada ayrılmıyorlar köpek gibi sevmek deyimi böyleymiş..:)

Onlar gerçekten ayna gibidir nasıl davranırsan onlarda öyle davranır sana yüzlerine bak içtenn anlıyorlar köpekli köyün kavalcısına döndüm her gece eve giderken bi iki tanesi takılıyor peşime..:mrgreen: İlk yüzlerine bak yaklaşırlar kafasını okşa biraz dahada ayrılmıyorlar köpek gibi sevmek deyimi böyleymiş..:)

taktik aynen şu:
köpek geliyo ben kalıyorum eyvahh diyorum geliyoo
kıpırdamıyorum anneee yaklaşıyoooo
geliyoooo yüzümde korkudan kaynaklı bi gülümseme oluşuyoo
canımmm ne tatlı şeysin sen diyip seviyorum :p

motor üzerindeyken yoldaki köpekler havlayıp saldırıyolarya en çok ozaman korkuyorum anında bacaklar yukarı toplanıyo :queen: bigün atıcam kendimi ama du bakalım ne zaman :queen:

taktik aynen şu:
köpek geliyo ben kalıyorum eyvahh diyorum geliyoo
kıpırdamıyorum anneee yaklaşıyoooo
geliyoooo yüzümde korkudan kaynaklı bi gülümseme oluşuyoo
canımmm ne tatlı şeysin sen diyip seviyorum :p

motor üzerindeyken yoldaki köpekler havlayıp saldırıyolarya en çok ozaman korkuyorum anında bacaklar yukarı toplanıyo :queen: bigün atıcam kendimi ama du bakalım ne zaman :queen:

Bende tam tersi oluyor..:mrgreen: Geçen arkadaşla yürürken böyle yolun karşı tarafındaki köpek bulandı takıldı peşime arkadaş korkudan elektrik direğine çıktıydı bağrıyor allahını seversen kov şunu la gel bişi yapmaz diyorm yahu korkuyom kov şunu diyor evli barklı adam..:queen:

Bende tam tersi oluyor..:mrgreen: Geçen arkadaşla yürürken böyle yolun karşı tarafındaki köpek bulandı takıldı peşime arkadaş korkudan elektrik direğine çıktıydı bağrıyor allahını seversen kov şunu la gel bişi yapmaz diyorm yahu korkuyom kov şunu diyor evli barklı adam..:queen:

köpekler medeni haline bakmıyolarki saldırırken :queen:

Dün gece eve giderken bi köpek vardı şşt dedim geldi biraz sevdim eve kadar iki köpek olup takip ettiler yolda oyun oynayıp durdular benle bizim işyeri ile ev 1 km fark var hep ara sokaklar beraber eve gittik iki köpek eve kadar geldiler bahçeden içeri girip iki kat merdiven çıkıp kafayı soktular bizim evin holune güç bela kovdum ikisinide :mrgreen: Ya bambaşka hayvanlar bunlar karşılıksız sadece biraz sevgi ver bırakmıyorlar peşini..:)

Dün gece eve giderken bi köpek vardı şşt dedim geldi biraz sevdim eve kadar iki köpek olup takip ettiler yolda oyun oynayıp durdular benle bizim işyeri ile ev 1 km fark var hep ara sokaklar beraber eve gittik iki köpek eve kadar geldiler bahçeden içeri girip iki kat merdiven çıkıp kafayı soktular bizim evin holune güç bela kovdum ikisinide :mrgreen: Ya bambaşka hayvanlar bunlar karşılıksız sadece biraz sevgi ver bırakmıyorlar peşini..:)
yaa bende sevmek istiyorum köpekleri de ben yaklaşınca hırlamaya başlıyo keratalar..ee haliyle tırsıyom..:p bizim buranın köpekleri mi sinirli acaba:mrgreen:

Olur o kadar.Bende köpekten o kadar tırsardım geçen gün geldi pantolonumun paçasına kafasını sürmeye başladı sevdim köpekçiği.

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xoeOE-yEnB4&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xoeOE-yEnB4&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

:salut::salut:

müsti bişey olmaz, gece karanlığında köpek sana iş atmaya çalışmış ama sen anlamışsın be abi :queen: neyse düzce küçük yer, yine karşılaşırsınız hiç üzülme:queen:

müsti bişey olmaz, gece karanlığında köpek sana iş atmaya çalışmış ama sen anlamışsın be abi :queen: neyse düzce küçük yer, yine karşılaşırsınız hiç üzülme:queen:

La vidyoyu izle anlarsın tertemiz varlıklar onlar bir verip üç aldığın insanlar gibi üç verip bir aldığın varlıklar değil:cat:

Senden bir karşılık beklemeyen, sadece ve sadece sevgine hasret varlıklar..,
Çoğu insandan daha insanlar..

Senden bir karşılık beklemeyen, sadece ve sadece sevgine hasret varlıklar..,
Çoğu insandan daha insanlar..

Sokakta başıboş gezen bi köpeğe ıslık çal sadece biraz kafasını okşa emin ol saatlerce ayrılmaz peşinden oyun ister vefanın sevginin tonu onlarda..İki dilim ekmeğe kölen olurlar..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar